2821
2789
عنوان

جام بودید چیکار میکردین

315 بازدید | 30 پست

چندماهه عروسي کردم از دوران عقد بدبختیای من شروع شد تک فرزندم مامان بابام یه خونه خریدن برام و شوهرم به نام خودش زد و هر سری میگه مامان بابات بخاطر خودت کمک کردن خودش طلا هیچی برام نخرید و بعد عروسي هم خیلی به خانوادم توهین میکنه بشدتتتت وابسته به خانوادش هست من شاغلم هرروز خانوادش خونمونن و من باید نوکریشونو کنم تازگیا هم بهم گفته نمیخای دیگه بامن زندگی نکن خیلی خستم هرروز ارزو مرگ میکنم طلاق برام خیلی سخته😔😔😭😭😭چیکار کنم...

کنجکاوشدم بدونم ب چ علتی خونه رو ب نامش زدی😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش اعتماد کردم گفتم برای همیشه با همیم واقعا اشتباه کردم.. خیلی سو استفاده کرد اگه من خونه نمیگرفتم میخواست با داداشش شریک شه خونه برا هردو باشه من نمیخواستم شریکی زندگی کنم..

احتمالا سنت کمه عزیزم خونه رو با ترفند یا هر راهی به اسم خودت بزن و این آدمو از زندگیت بیرون کن

طلاق واقعا برام سخته😔 تک فرزندم و واقعا احساس تنهایی میکنم.. خونه رو هم راضی نمیشه اصلا. 25 سالمه

خونه تورو بنام خودش زد یعنی تو و پدر مادرت انقدر ساده ایین که خونرو بنام داماد کنید اونم دامادی که دخترشونو کلفت گیر اورده و بهش توهین میکنه

کمتر تاپیک دروغ بزن

بهش اعتماد کردم گفتم برای همیشه با همیم واقعا اشتباه کردم.. خیلی سو استفاده کرد اگه من خونه نمیگرفتم ...

خونه بنام خودت بود توش مینشستید لازم نبود بنامش بزنید الانم شکایت کنی خونرو ازش میگیرن دروغگو

ینی مامان بابای شما با پول خودشون برات خونه خریدن شما زدی به نام اون؟؟؟؟؟؟!!!!!!

حالا شما هیچی

مامان بابات نگفتن این چه کاریه داری میکنی؟!

میشه مگه؟

خب الان توقعت چیه؟ انقدر پرروش کردی که اینجوری لنگ و لگد میندازه دیگه

You Only Live Once
خونه بنام خودت بود توش مینشستید لازم نبود بنامش بزنید الانم شکایت کنی خونرو ازش میگیرن دروغگو

کارم انقدر احمقانه بود که با بیانش فکر کردین دروغ میگم.. ولی دلیلی ندارم برای اینکار. شکایت چطوری؟ من فقط پولشو دادم... کاراشو و قولنامه رو خودش انجام داد. کاری به خونه هم نداشته باشم اذیتاش واقها از زندگی سیرم کرده... انقدر که منو نادیده میگیره

ینی مامان بابای شما با پول خودشون برات خونه خریدن شما زدی به نام اون؟؟؟؟؟؟!!!!!!حالا شما هیچیمامان ب ...

مامان بابام خیلی ساده ن کاش یکی بود اونموقع منو راهنمایی میکرد 😔

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز