الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
یک عمر بگفتند که ای اهل و جماعت آسوده نکن خلق خدا را تو قضاوت افسوس چنین کار برای این خلائق چون خوردن میوه ست که در بطن حدائق انگار خنک میکند اینکار جگر را یا مست کند هوش و تن و جانِ بشر را
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
واقعا من فکر کردم سنتون کمه که ....مشکلتون چیه خوب ...
من وسطی هستم از اقبال بلندم هم از بزرگه میکشم هم کوچیه!! باز زورم به این میرسه یه کم ولی بزرگه رو هیچ کاری نمیتونم بکنم همش میگه من شما رو بزرگ کردم فلان کردم هرکاری هم بکنی به چشمش نمیاد میگه وظیفت بود من بیشتر کردم برات
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...
هیچی اون اون سر دنیاست من این سر دنیا زیر پوستی از هم خوشمون نمیاد محل همم نمیدیم
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤