2777
2789
عنوان

پسرم از آب میترسه

252 بازدید | 13 پست

مامانایی که تجربه دارین کمک کنین 

پسرم ۸ ماهشه وقتی میخوام پاهاش رو بشورم یا حموم کنم دستاش می لرزه از ترس سکسکه میکنه خیلی گریه میکنه و نمیذاره زیر آب بشورمش 

به محض اینکه از زیر آب میاد بیرون آروم میشه نمیدونم چیکار کنم ؟ راهی هست ترسشکم شه

کلی هم از این عروسک های آبی تو وانش میذارم بدون وان هم امتحان کرد ، باباش هم میاد سرگرمش می کنه ... هیچ فایده ای نداره   

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اهنگ براش بزارید

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر منم یکسالشه همینه😢بخدا دارم روانی میشم

کوچیکتر بود بهتر بود الان خیلی بد شده دستاش می لرزه میگرن کباب میشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

پسر من برعکسه 😖 اونقد عشق ابه.‌جرات ندارم تو روشویی دستمو بشورم سریع با کله میاد همه جاشو خیس میکنه😟 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

شاید از اول بد حمومش کردین که ترس توش مونده .  اینقدر باید روش های  مختلفو امتحان کنین تا یکیش جواب بده.  عکس و فیلم اب بازی بچه هارو براش بذار،  با پدرش بفرست استخر که فقط نگاه کنه،  نه اینکه همون اول بره تو اب.  دوش متحرک بگیر باهاش بازی کن و....  تا یواش یواش ترسش بریزه

مرسی امتحان میکنم حتما

اخه یچه دایی من هرکار میخاد کنه باید واسش اهنگ بزاریم‌اونم غیر مجاز

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
پسر من برعکسه 😖 اونقد عشق ابه.‌جرات ندارم تو روشویی دستمو بشورم سریع با کله میاد همه جاشو خیس میکنه ...

خیلی خوبه چیکار کردین اینجوری شده؟ 

شاید از اول بد حمومش کردین که ترس توش مونده .  اینقدر باید روش های  مختلفو امتحان کنین تا ...

خیلی خوب بود راهنماییهاتون بخصوص فیلم و دوش متحرک حتما امتحان میکنم

خیلی خوبه چیکار کردین اینجوری شده؟ 

ازوقتی تولد شد هفته ای دو‌ سه بار حمومش دادم. از بعد چهل روزگیش... البته الان ک دوسالشه تو حموم خیلیییییی اذیت میکنه ولی عاشق ابه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

هر بچه ای به چیزی حساسه حساسیت بعضی بچه ها بیشتره . بچه منم لامسه اش حساس بود باید با حرکتای خیلی ساده شروع کنید مثلا یه لیوان کوچیک اب بیارید یه قطره رو دستش بریزید یه قطره رو پاش مثلا یه قطرو رو عروسکش مابینش باهاش حرف بزنید اب بازی چه خوبه ! قاشق بدین دستش خودش بریزه یواش0یواش ترسش میریزه . راه های مختلف شستن رو هم امتخان کنید مثلا شاید وان دوست نداره بخواد بغل0باشه دایم باهاش حرف بزنید و مرحله بعدو توضیح بدید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هر بچه ای به چیزی حساسه حساسیت بعضی بچه ها بیشتره . بچه منم لامسه اش حساس بود باید با حرکتای خیلی سا ...

راهنماییتون خیلی عالی بود مرسی حتما انجام میدم