2777
2789

مامان بچه های بدغذا منو درک میکنن

وقتی بچه با اشتها غذا میخوره چ لذتی داره....🥲😂

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال داشتی طرز تهیشو بنویس

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

سیب زمینی رو خلالی سرخ میکنم

قارچ هم تفت میدم (دخترم قارچ دوس ندارم)

ولی اینجا خورد😂🥹

بعد تو یه کاسه یک تخم مرغ رو هم میزنم بعدشویدخشک و یکم زردچوبه کنجد اضافه میکنم

و میریزم رو قارچ و سیب زمینی

آخرشم یک پنیر ورقه ای خورد میکنم روش

با سس کچاپ

با نون تست میخوره

عالیه

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

چی میشد همون کامنت اول میگفتی؟

داشتم تایپ میکردم قشنگم

دختر من از هویج متفره

اومدم کیک هویج درست کردم خیلیم دوست داشت

واسه بچه هایی ک هویج نمیخورن...

اسفناج هم اصلااا نمیخوره

چندروز پیش اسفناج رو ریختم تو میکسر با ی تخم مرغ و نمک زردچوبه یک کوچولو آرد واسش پنکیک اسفناج پختن🥹😂