2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی در بالکن

52 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان ما خداروشکر خونه خریدم انشالله قسمت همه مستاجرا بشه بعدش میخوایم کابینت بزنیم هرجور حساب میکنم ماشین ظرفشویی و لباسشویی و یخچال یه جوری قرار میگیره جاش بد میشه بعد بالکن خونمون تقریبا ۱۱۵ در ۲۴۰ سانته گفتم لباسشویی رو بذارم تو بالکن و یطرف دیوار باکن یه فضای اندازه ۱در ۲ بازه اونجا رو در شیشه ای بذارم که لباسشویی خراب نشه ؟ خوب میشه اگر در نذارم چی یعنی لباسشویی خراب میشه؟ بالکن از طرف جنوبیه یعنی اصلا آفتاب توش نمیوفته بیشتر نگران گرد و خاکم

با در شیشه ای اوکیه

فقط لوله کشیشو چکار میکنی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با در شیشه ای اوکیهفقط لوله کشیشو چکار میکنی؟

لوله کشی میخواد خونه دو هفته دیگه ساختش کامل میشه هنوز کارگرا در حال ساختن یعنی بگم لوله کشی کنن الان سرامیکاشو زدن هم کف و هم دیواراش

واقعا یعنی در شیشه ای هم نزنم کاور کافیه از زیر گرد و خاک نمیره؟

بارون میزنه میپوسه ماشینت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜