2777
2789

خستم ازینکه شرایطش بود شهریور بریم سر زندگیمون ولی نرفتیم یعنی گفتن الان شرایطشو ندارین مستقل بشین

چون نمیتونیم پیش هم نباشیم تحمل نداریم ۴ روز خونه ماییم ۳روز خونه مادر شوهرم

گفتن زوده درس داری از پس زندگی بر نمیاین ۲۳ سالم شده شوهرم ۲۵ سالشه .سراسر بغضم امید ب زندگی ندارم حس میکنم هیچوقت دیگه عروسی نمیکنیم هیچوقت خونه خودمون نمیریم هیچوقت مستقل نمیشیم دیگه ذوقی برا هیچی ندارم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

درکت میکنم نامزدی طولانی داشتم چهارسال دانشگاه خسته شده بودم اواره سرگردون اختلاف زیاد از بین رفتن احترام اخرم مامانش اینا راضی نبودن عروسی بگیریم به زور رفتیم سر زندگیمون از همه چی عقب افتادیم جالب اینکه خواهرش با ما همزمان عقد کرده بود موقع عروسی ما بچه دوساله داشت

درکت میکنم نامزدی طولانی داشتم چهارسال دانشگاه خسته شده بودم اواره سرگردون اختلاف زیاد از بین رفتن ا ...

میشه درخواست دوستی بدی

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج آدمو پشیمون میکنه از مجردی لذت ببر ،من یه نرخر گرفتم حالا موادی و الکلی و بیکار و بددهن از کا ...

وقتی ازدواج کردم دیگه چرا چرتو پرت میگی کدوم مجردی

به شوهرت بگو خب بره جلو یه کاری کنه سه سال خیلی زیاده بابا منو شوهرمم چهار سال طول کشید اخراش دیگه دعواهای بدی بینمون شد خس سرگردونی اوارگی داشتم زندگیم معلوم نبود بلاتکلیف دلم خونه خودمو میخواست تکلیف زندگیم معلوم شه خیلی سرگردونی کشیدم

خب ی ذره عرضه داشته باشمگه وام ازدواج نگرفتی خودتون عروسی میگرفتی تو این دوره پسرا ماستنالان همه کار ...

موافقم دقیقا ماست ماست

به شوهرت بگو خب بره جلو یه کاری کنه سه سال خیلی زیاده بابا منو شوهرمم چهار سال طول کشید اخراش دیگه د ...

میدونم ۹سال دیگم نمیشه