2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته

78 بازدید | 11 پست

پرستاری چیه

بنظرتون همینو ادامه بدم یا کنکور بدم برا رشته دیگه با توجه به رقابت سنگین کنکور

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

به نظر من دوباره کنکور بدهمن خودم لیسانس علوم ازمایشگاهی دارم با اراده قوی بخون دندون بیاری. عمر راح ...

دندون دوست ندارم، سنگینه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوسش داری همینو بخونبین پیراها رشته خوبیهاگه دوسش نداری نه

قبلا دوسش داشتم فقط قبول بشم الان باز میگم پزشکی خوبه

ولی خوب الانم این همه پزشک میگیرن یکی از فامیلامون میگه به دخترم ده ماهه حقوق ندادن(دخترش پزشکه) باز ناامید شدم

چقدر درس خوندی تلاش کردی برا پرستاری

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

زیاد

اگر میرسی یکسال بخون

معدل و درصدات چقدر بود؟

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

اگر میرسی یکسال بخون معدل و درصدات چقدر بود؟

از کنکور و اون دوران متنفرم، زجر اوره برام چون خیلی خونده بودم

دقیق یادم نیست

از کنکور و اون دوران متنفرم، زجر اوره برام چون خیلی خونده بودمدقیق یادم نیست

من دوستم پرستاره دولتی طرحش تموم شد در اومد الان لیسانس دوم میخونیم باهم البته من لیسانس اولم

از کنکور و اون دوران متنفرم، زجر اوره برام چون خیلی خونده بودمدقیق یادم نیست

اره واقعا ادم خسته و زده میشه حدودی چقدر