2777
2789
عنوان

من اونی بودم که از بچه بیزار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 62 پست
یه موقعی دکتر به من گفت ذخیرت خیلی پایینه. مگه اینکه با معجزه باردار بشی...ولی باردار شدم.بدون هیچ ...

نمیتونم بیخیالش بشم

استرسی ام

هرلحظه دارم بهش فکرمیکنم

هر ساعت دارم غصشو میخورم

نمیدونی چه حالی ام..

منم منظمه و تنبلی تا الان نداشتم.دوشنبه میرم سونوگرافی تعداد و سایز فولیکول.می ترسم برا منم نشه

برو

حتما برو

میدونی هیچکی بهم یاد نداده بود این چیزارو

هیچکی نگفته بود خوبه هر۶ ماه بری چکاپ کنی خودتو

بمن فقط یاد داده بودن به شوهر و خانوادش احترام بذارم!

میفهمی چی میگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروحتما برومیدونی هیچکی بهم یاد نداده بود این چیزاروهیچکی نگفته بود خوبه هر۶ ماه بری چکاپ کنی خودتوب ...

تقویت کن خودتو

زرده تخم مرغ

نخودآب

بادام درختی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

اره منظمهنه ندارم

ناامید نباش خدا انقدر مهربونه با یه حرف که از سر عصبانیت بوده ناامیدت نمیکنه. ایشالا که بچه دار میشی از خودش بخاه. از خدا بخاه ببخشدت و یه گوگولی بهت بده

هرشب کمر و رحمتو چرب کن

شال گرم ببند

سردیجات رو کم کن

موادکارخانه ای روبزارکنار

روغن و نمک و نان مصرفیتو اصلاح کن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نمیتونم بیخیالش بشماسترسی امهرلحظه دارم بهش فکرمیکنمهر ساعت دارم غصشو میخورمنمیدونی چه حالی ام..

استرس که خوب نیس..یه خانمی بود اگه اشتباه نکنم فلورا تاجیک توی پیجشون برای انواع مشکلات بارداری درمان دارن...خیلی ها نتیجه گرفتن..البته باید کارهایی که میگه رو دقیق انجام بدی

بروحتما برومیدونی هیچکی بهم یاد نداده بود این چیزاروهیچکی نگفته بود خوبه هر۶ ماه بری چکاپ کنی خودتوب ...

آره راست میگی .

هیچکس به فکر آدم نیست جز خودش.

چندماه پیس سونوگرافی سینه هم دادم گفت کیست های ریز داری.😐

دوباره می خوام برم ببینم چطور شدن.

تو هم حتما برو سونوگرافی سینه.

منم ۲۸سالمه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔