2777
2789
عنوان

من اونی بودم که از بچه بیزار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 62 پست

من یک سال و نیم بچم نمیشد فولیکولهای کوچیک بود ای یو ای کردم نشد بعد دو ماه با نذر و نیاز طبیعی باردار شدم

تو هم میشی نگران نباش

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۲۷-۸ سالمهبا پریودای کاملا منظمدکتر تعجب کرده بود همش فکزمیکرد ازمایشگاه اشتباه کرده

عزیزم نذر یه شهید بکن

یا حالا که ولادت حضرت زهراست نذر ایشون یچیزی بکن یا معنوی یا مادی اگه مشهدی 40 تا چهارشنبه برو حرم ازشون بخواه بگو اشتباه کردی اگه تهرانی یه سر به مطب خانوم دکتر زهرا عباسی بزن یا آنلاین مشاوره ازشون بگیر عکس آزمایشات رو براشون ارسال کن تو گوگل بزنی کیلینیک ریحانه سنتر برات میاره خیلیا دکتر بهشون گفته بوده بچه دار نمیشی یا خیلی سخت میشی ولی با داروهای ایشون خوب شدن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سلام عزیزم در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا از صمیم قلب آرزو میکنم صاحب فرزند سالم و صالح بشید

به دستان خالق مهربان میسپارمت و حتما درمان رو ادامه بده

صبر تلخ است وليکن بر شیرین دارد

دکتر افسانه محمدزاده هم عالیه تهران

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یه جمله هست که میگه وقتی بچه دار میشی دنیا ازت یه گروگان داره به نظرم واقعا راسته بچه بیاد چه لذتی ببره تو این دنیا گریه کردنت چیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
یه جمله هست که میگه وقتی بچه دار میشی دنیا ازت یه گروگان داره به نظرم واقعا راسته بچه بیاد چه لذتی ب ...

نمیدونم مجردی یا نه

بچه داری یا نه

فقط میدونم نمیفهمی حسمو🥲💔

چون منم روزی همین حرفارو میزدم

کاش هیچوقتم تجربش نکنی عزیزمن

اره منظمهنه ندارم

اخه چرا گروهیتون همچین دعاهای منفی در حق خودتون میکنین

خداییش بدون بچه زندگی سرد و بی روحه هرچندبچه ها واقعا اذیت میکنن و ادم بخاطرشون پیر میشه ولی بودنشون بهتر از نبودنه.از خدا میخوام مامان یه نی نی سالم و صالح بشی عزیزم.هنوز سنی نداری فرصتت زیاده

نمیدونم مجردی یا نهبچه داری یا نهفقط میدونم نمیفهمی حسمو🥲💔چون منم روزی همین حرفارو میزدمکاش هیچوقت ...

من مجردم ۳۰ سالمه یعنی یه روز میرسه که دنیا گلستون میشه و هر بچه ای میاد تو این دنیا لذت میبره و به پدر و مادرش میگه ممنون من رو آوردین؟ یعنی یه روز بخش کودکان سرطانی بیمارستانا و بیمارای لاعلاج دیگه که بعضیاشون میگیرن خالی میشه هیچ بچه ای این مریضی رو نمیگیره؟ یعنی یه روز این همه رنج بشر تموم میشه؟ یا برای پیری خودم که یکی باشه بهم سر بزنه و نگهم داره نگران میشم؟ من برا آخری نگرانم ولی بقیش که هیچوقت محقق نمیشه و از هیچکسم دور نیست چی ولی میرم قبرستون و این همه آدم که داغ بچه دیدن رو میبینم چی خودم که داغ مامانم رو دیدم و مجبوری زندگی میکنم چی؟ این زندگی به چه دردی میخوره؟ کسی که نمیاد تو این دنیا چیو از دست میده؟ به جرئت بهت میگم هیچی و من خوشالم که هیچ تخمکی ازم اینجا باقی نمیمونه که بشه بچه و این رنجا رو ادامه بده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...