2777
2789
عنوان

من اونی بودم که از بچه بیزار بود

619 بازدید | 62 پست

من اونی بودم که از بچه بیزار بود

میگفتم کاش نازا باشم

درواقع اونموقع با شوهرمم مشکل داشتم

ولی کی باورش میشه آینده چی پیش میاد؟

کم کم حس کردم حالا که اوضاع زندگیم سروسامون گرفته خوبه به بچه هم فکرکنیم

و بعد در عرض ۱۰ روز زندگیم ازاین رو به اون رو شد

بعد ازمایش و سونو فهمیدم هم فولیکولم کوچیکه هم ذخیره ام کمه

دکتر گفت برو تخمک هاتو ذخیره کن

اگه الان بچه ات نشه یسال دیگه که اصلا نمیشه

یادم نمیره مسیر دکتر تا خونه رو گریه کردم

حقم بود ، نبود؟

بقول شوهرم تو که میگفتی کاش نازا باشم خب خداهم آرزوتو برآورده کرده ، دیگه چی میخوایی؟

الان دلم برای خودم که هیچ، برای شوهرم میسوزه💔 چون اون عاشق بچه بوده همیشه

حس میکنم زندگیم یچی کم داره! یچیزی شبیه امید شبیه انگیزه شبیه بچه

تقریبا دارم هرروز آب میشم از غصه

آخه میدونید فرق نخواستن و نشدن خیلی زیاده.. وقتی میخوایی و نمیشه خیلی درد داره

تو خیابون به زنای ۳۰-۴۰-۵۰ ساله نگاه میکنم و از خودم میپرسم ینی من به این سن برسم بچه دارم؟

ینی خونه ی ماهم صدای گریه ی بچه میپیچه؟

ینی من راه رفتنشو میبینم؟

اصلا من حامله میشم؟

هرروز دارم خبر بارداری دوستامو میشنوم

از بس بقیه پرسیدن چرا بچه نمیاری خسته شدم

وقتی نمیخواستم خودم مهم نبود برام پرسیدنشون

ولی الان که میخوام عصبی میشم از سوالشون

خیلی حالم بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. روز مادر مبارک.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خدا بزرگه ان شاءالله هرکسی آرزوی داشتن بچه داره خداوند فرزندان صالح و سالم و خوش رزقو روزی بزودی زود و براحتی بهش بده

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

اره منظمهنه ندارم

منم منظمه و تنبلی تا الان نداشتم.

دوشنبه میرم سونوگرافی تعداد و سایز فولیکول.

می ترسم برا منم نشه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔