2777
2789
عنوان

چرا انقدر طلاق زیاد شده

233 بازدید | 29 پست

الان داشتم یه مصاحبه از سیما تیرانداز میخوندم میگفت الان هر زوجی که بیشتر از ۱۰ ساله با هم زندگی میکنن موضوع عجیب غریبیه😑

اینو پریوش نظریه هم گفته بود

میگفت آدما تو زندگی از یک نفر خسته میشن و یکجا تمومش میکنن

احساس نمیکنید این دیدگاه ها خیلی کثیف و حال بهم زنه؟!

من با ۲۰ سال سن بخوام با کسی که عاشقشم ازدواج کنم یروزی باید یروز منتظر این باشم این زندگی تموم بشه یا ببینم کی خسته میشیم از هم؟

اینجور که این جماعت عقل کل صحبت میکنن انگار هم عادیه هم باید عادی بشه

ویدا جوان میگفت ما تفاهم نداشتیم جدا شدیم وگرنه من هنوزم عاشق همسر سابقم هستم و دوستیم😐😑😑😑

نداشتن تفاهم که خب هیچکس نداره

هیچکس ۱۰۰ با زوجش تفاهم نداره

فقط یک چیز بخشودنی نیست اونم خیانت و ضرب و شتمه

تفاهم!

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به درککه طلاق زیاد شده ..ازبس که زنها هرزه شدن

زن هرزه

زن جنده

زن بیزی

مرد باید مرد باشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

من خودم طلاق گرفتم دو سال عقد بودم چون مردا واقعا از ما سو استفاده میکنن

مثلا چه سواستفاده ای؟

دلیل اصلی طلاق فقر و خیانته و عدم تفاهم ک اصلا قبول ندارم این اخری رو

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

برای خودشون و روانشون ارزش قائلن

زنای قدیم توسری خور و بدبخت بودن هیچ پشتوانه ای نداشتن

هر بلایی سرشون میومد با خفت و خاری تو زندگی میموندن

اخرم بی عرضگی خودشونو مینداختن گردن بچه

میگفتن بخاطر بچه موندیم

خداروشکر الان خانوما قوی ان مستقلن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ما تو زندگی مردم نیستیمهیچکس برای طلاق گرفتن ازدواج نمیکنه

ولی خیلی زیادی داره عادی میشه

جماعت سلبریتی چه میدونن خانواده چیه

پس بنظرم اینارو باید خونه نشین کنن

چون رو روان آدما تاثیر منفی میذارن

زندگی کثافت خودشونو جار میزنن ک عادیش میکنن

من خودم بعد ده سال جدا شدم.

ولی باز به خاطر بچه برگشتم بهش

ولی اشتباه کردم

مردا مرد نیستن.

شوهر منم اگه عین آدم کار کنه و زندگیمونو بچرخونه

من ارزومه بابا رو سر بچم باشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
به درککه طلاق زیاد شده ..ازبس که زنها هرزه شدن

یکم فکر کنید بعد تایپ کنید

شاید تو و زن های اطرافت اینطوری هستین

جمع نبند

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پس بنظرم اینارو باید خونه نشین کننچون رو روان آدما تاثیر منفی میذارنزندگی کثافت خودشونو جار میزنن ک ...

در مورد همه چی نظر میدن حرف مفت

حالا چون همه اینا رو می شناسن

شدن مرجع

هر چه از دوست رسد نیکوست...
برای خودشون و روانشون ارزش قائلنزنای قدیم توسری خور و بدبخت بودن هیچ پشتوانه ای نداشتنهر بلایی سرشون ...

خب مستقل بمونن

با طلاق فقط مستقل میشن؟

خب ازدواج نکنن اصلا اگه این استقلال انقدر جذاب و باارزشه

البته به جز مسائلی که گفتم مثل خیانت و ضرب و شتم