2777
2789

دعا کنید بخاطر بچه دوماهمم ک شــــده خدا رحم کنه درمان بشم

دیگه واقعا بریدم خستمه مگ من چن سالمه همشم یساله عروس شدنم ....

ولی دیگ هیچ لذتی برا زندگی مشترک و ن زدیکی و اینا نمونده

روز بروز بدترم

اچ پی وی ):

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

الهی🥲🥲🥲گارداسیل زدی؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شوهرت چی اونم گرفته؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از گدشته ایشون گرفتم فگ کنم

منم شوهرم ازگذشته گرفته بود،دیدم رف کرایو،منم سریع گارداسیل زدم.....دگ نمیدونم چی میشه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بعد گرفتن ج نمیده دیگ اون

گلم اصلا استرس ب خودت نده خب؟برو کرایو سیستم ایمنتو تقویت کن دفع میشه.شوهره منم داشت .ماهم تازه ازدواج کردیم،گدشته چندان خوبی نداشتیم.ن اون ن من،گاهی میگم خدایاشکر ک من اون زمون نگرفتم....ولی خب استرس نده ب خودت بعد دوسال دفع میشه

منم شوهرم ازگذشته گرفته بود،دیدم رف کرایو،منم سریع گارداسیل زدم.....دگ نمیدونم چی میشه

کرایو برامن بخاطر شیزدهی ج نمیده چون باز دراومده چون جسمم صعیف شده

شوهررمم نمیازره شیرخشک بدیم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مگ ازمایش ندادین قبل ازدواج

این حرفا چیه

اینا تو ازدواج معلوم نیس

چجوری با همچین ادمایی راضی میشین ازدواج کنین

برای اینکه اچ پی وی چیزیه ک مخفیه،ممکنه تا ۱۰سال بروز نده،با ازمایشممشخص نمیشه...الانم ک ماشالا جامعه پره ازین بیماری.

من از گدشته ایشون گرفتم فگ کنم

آخی

معلوم نیست با چند نفر خوابیده عوضی

بعد میگن گذشته طرف مهم نیست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠