2777
2789
عنوان

مادرم بی عاطفه و بی وفاست

129 بازدید | 23 پست

هیچوقت تو زندگی دوسم نداشته، هیچوقت حال بد من براش مهم نبوده، بعد ازدواجم رابطه اش باهام سردتر شد ، هیچوقت بهم زنگ نمیزنه

من شهرستان زندگی میکنم و مادرم تهران

ولی خدا شاهده سال به دوازده ماه هم بگذره یکبار هم بهم زنگ نمیزنه ...

امشب دوسداشتم بهش زنگ بزنم روز مادر و بهش تبریک بگم ولی چون میدونستم از مدتها پیش شمارمو بلاک کرده دیگه ناامید برگشتم بخاطر دل شکسته ی خودم گریه کردم🥺😢

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

نمیدونم اینجور زنها چرا بچه دار میشن.....خوب شما که حس مادری ندارید مثل سنگ بی احساس اید چرا بچه میارید بعد ولش میکنید خدا بزرگش کنه....عزیزم نگران نباش مال منم اینجوریه.....البته من از خدامه زنگ نزنه چون همش یه کاری داره برات که زنگ میزنه، یعنی فقط به خاطر خودش.....مونده تو دلمون یبار زنگ بزنه بگه حالتون چطوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه بی دلیل بلاک کنه

هر وقت باهام قهر میکنه، کینه به دل میگیره و بلاک میکنه

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
نمیدونم اینجور زنها چرا بچه دار میشن.....خوب شما که حس مادری ندارید مثل سنگ بی احساس اید چرا بچه میا ...

مادره من هیچوقت نه تو ناراحتی هاش، نه تو شادی هاش منو قاطی خودش نمیکنه

فقط با خواهر کوچیکم صمیمیه و همه حرفاش

و پچ پچ های در گوشی شو فقط با اون میزنه

منو جز اعضای اون خانواده حساب نمیکنه😔

عیب نداره بش فکر نکن

نمیتونم بهش فکر نکنم، آخه مادرمو دوسدارم و واقعاً از لحاظ روحی و عاطفی بهش نیاز دارم ولی اون متاسفانه به احساسات و عواطف من هیچ اهمیتی نشون نمیده 😞

نمیتونم بهش فکر نکنم، آخه مادرمو دوسدارم و واقعاً از لحاظ روحی و عاطفی بهش نیاز دارم ولی اون متاسفان ...

با کسی که احساس راحتی میکنی حرف بزن دوستی..فامیلی.. کسی..

تا اینجور احساساتت تخلیه بشن چون منم مادرم باهام سرده و مادربزرگم جای مامانمو برام پر میکنه و با اون حس راحتی دارم

https://daigo.ir/secret/21827714739

بابات چطوره؟ خلأ ات رو با اون پر کن

بابام فداش بشم خیلی خوبه ولی یه سری حرفای زنونه رو نمیتونم به پدرم بگم، دوسداشتم مادرم باهام صمیمی باشه حرفای زنونه رو با مادرم در میون بزارم ولی متاسفانه از مجردی یادمه هیچوقت روی خوش بهم نشون نمیداد و منم از درد زیاد غصه ها تو دلم تلنبار میشد همیشه😔

با کسی که احساس راحتی میکنی حرف بزن دوستی..فامیلی.. کسی..تا اینجور احساساتت تخلیه بشن چون منم مادرم ...

من با خاله ی بابام راحتم، ولی یه چند بار که باهاش درد و دل کردم بعد از مدتی فهمیدم حرفای منو به گوش مامانم رسونده ، مامان منم که اخلاقش اونجوری باعث شد بیشتر از گذشته ازم کینه به دل بگیره ...

با کسی که احساس راحتی میکنی حرف بزن دوستی..فامیلی.. کسی..تا اینجور احساساتت تخلیه بشن چون منم مادرم ...

با دوستای غریبه هم نمیشه زیاد درد و دل کرد

نه اینکه بد باشن یا مورد اعتماد نباشن، نه اتفاقن دوستای خوبی دارم، ولی دوست هر چقدم دوست باشه بازم یه غریبه است و درک درستی از زندگی درونی من ندارن

کاش مادر بزرگ منم زنده بود و باهاش مستقیم درد و دل میکردم

ولی حیف سالهاست به رحمت خدا رفته ... اون موقع که تهران بودم هر وقت دلم از مادرم میگرفت میرفتم سرخاک مادر بزرگم میشستم اونجا با مادر بزرگم درد و دل میکردم

با دوستای غریبه هم نمیشه زیاد درد و دل کردنه اینکه بد باشن یا مورد اعتماد نباشن، نه اتفاقن دوستای خو ...

اره حقم داری

درکل بیخیال فردا رو هم مثل بقیه روزا عادی بگذرون تا اینشالا که روزی برسه کنار هم به این روزاتون بخندید..

https://daigo.ir/secret/21827714739