2777
2789
عنوان

این بازیگرا ینی واقعا انقدر پولدارن برام سوال شده

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست
البته عروسی با تعداد کم پول آنچنانی نمیخواد تهش ی میلیارد

یه میلیارد پول کمیه به نظرت؟ والا خوشبحالتون که یه میلیارد داشتن و درآوردن اینقدر براتون راحته که میگید آنچنانی نیست

کاش میشد بشی🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ک پولدارن بعدشم سطح مهماناشون بالاس کادو زیاد گیرشون میاد جبران میشه هزینه عروسی

اونا همش مفتکیه

تبلیغاته

مجانی برای خودشون،تبلیغات و مشتری جمع کردن از مردم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

پ ینی همه چیشون مفتی بوده خخخخ

بله همه چی تقریبا

متین ستوده از بعد عروسی شده ی پا بلاگر از این آرایشگر به اون آرایشگر

عروسیش هم همین بوده

از عکاس تا لباس و تالار و...

یه میلیارد پول کمیه به نظرت؟ والا خوشبحالتون که یه میلیارد داشتن و درآوردن اینقدر براتون راحته که می ...

همون انگار ی میلیونه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
فکر کنم اهل اینستا نیستی این حرف میزنی تازه بلاگرا و میکاپ کارا برای تبلیغ به بازیگرا پول میدن چرا ب ...

زناشونو به نمایش گذاشتن؟! طرف لباس خفن پوشیده میکاپ خوب بعد عکس نگیره ک به نمایش نزاره!

والا همچین میگه آنچنانی نیست که انکار خبر از اوضاع اقتصاد مملکت و پایه حقوق ایران نداره

منظورش نسبت درآمد بازیگرا بود

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

زناشونو به نمایش گذاشتن؟! طرف لباس خفن پوشیده میکاپ خوب بعد عکس نگیره ک به نمایش نزاره!

به پیجاشون سر بزن مزونی که لباس خریدن تبلیغ میکنن همین مریم مومن چند روز پیش تبلیغ کرد میکاپ کارش تبلیغ کرد همه چیشون فیکه از جیب نمیدن

من نسبت ب تصور اسی میگمبرای بازیگرا ک پول خورده

پول زحمت کشی نیست که براشون پول خورده وگرنه آدمی که زحمت بکشه تو بگو ۱ میلیون اینجوری چوب حراج به مالش نمیزنه و مالشو آتیش میزنه چون میدکنه حتی همون ۱ میلیون چقدر درآوردنش سخته

کاش میشد بشی🖤💔
به پیجاشون سر بزن مزونی که لباس خریدن تبلیغ میکنن همین مریم مومن چند روز پیش تبلیغ کرد میکاپ کارش تب ...

از جیب ندن ولی عکس گذاشتن هیچ اشکالی نداره

زنشونو به نمایش گذاشتن ینی چی!

پول زحمت کشی نیست که براشون پول خورده وگرنه آدمی که زحمت بکشه تو بگو ۱ میلیون اینجوری چوب حراج به ما ...

ینی هرکی پولداره زحمت نکشیده؟! این همه آدم زحمت کشیدن پولدارن یک میلیاردر هم برای عروسی خرج میکنن

ینی هرکی پولداره زحمت نکشیده؟! این همه آدم زحمت کشیدن پولدارن یک میلیاردر هم برای عروسی خرج میکنن

من بازیگرا و بلاگرا رو گفتم وگرنه اونی که با زحمت کشی به دست آورده و حق کسی رو نخورده نوش جونش خدا بیشتر بهش بده

کاش میشد بشی🖤💔