2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم روی ورق ضرب عدد ها رو بنویسید،بعد اون جواب بده

اینجوری شاید بیشتر تو ذهنش بمونه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

گرمیجات بده بخوره مغزش تقویت بشه

روزی ۱۴ عدد بادام درختی تو پوست

۲۱ عدد مویز

مثل آدامس بجوه

اسپند دود کن براش روزی دو مرتبه

عطر گل نرگس طبیعی بخر شبا بزن زیردماغ و گردنش بفرست مدرسه

رو بالشتش گلاب بپاش

به نظرم روی ورق ضرب عدد ها رو بنویسید،بعد اون جواب بده اینجوری شاید بیشتر تو ذهنش بمونه

همین کار کردم نمیشه

دیوانه شدم بخدا دوهفته هرروز کار میکنم اون روز کامل همه تا شش جواب میده فرداش یکی هم بلد نیست

همین کار کردم نمیشه دیوانه شدم بخدا دوهفته هرروز کار میکنم اون روز کامل همه تا شش جواب میده فرداش یک ...

کلاس سوم هست یا بالاتر؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده