2777
2789

شوهرم خیلیی کم روعه

زبون بازه ولی فقط تو خانواده و مجردیشم خیلی دختر بازو زبون باز بوده البته منم خام همین زبونش شدم زنش شدم

ولی وقتی مسائل مالی میاد وسط یا پای کار وسطه کم روعه،مثلا میگم صاحب کارتو بگو پول این چند وقتو بده میگه مگه خودش عقلش نمیکشه میگم اخه تو بگو میگه باشه ولی نمیگه

امشب دعوامون شد سر همین کم رو بودنش اگه وسیله ای دست کسی داشته باشه روش نمیشه بگیره، اگه پول بده به کسی روش نمیشه پس بگیره و خیلیی چیزای دیگه

توروخدا بگین چیکار کنم هم با حرف زدن سعی کردم بفهمه هم با دعوا ولی نمیشهه دیگه کم اوردم ما سر همین کم رویش ورشکست مالی شدیم و اینکه به شدت بی حساب کتابه تمام خصوصیات بدی که یه مرد نباید داشته باشه رو داره.انقدر بی حساب کتابه مجبور شدم من حساب کتاب قسطو دستم بگیرم و......

واقعا بریدم نمیدونم باید چیکارکنم بعضی مواقع مثل س گ پشیمون میشم از ازدواج باهاش😭

صاحب کارش یکی دیگه رو اورده کار کنه شوهرمو میگم بگو اینجوری دو نفر باشیم مزدمون کم میوفته میگه مگه خودشون حالیشون نمیشه کاسبی خرابه نباید یکی دیگه رو هم بیاره که جفتمون بیکار باشیم میگم بگو یا اونو بگن نیاد یا تو میگه مگه عقل ندارن بفهمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقا من بخاطر همین کم روییش و همین چیزایی ک میگی اومدم تو مغازه کنار دستش اخرم همه چیزا ریخت سر من ...

باورت میشه دارم از بغض و عصبانیت میترکم مردی که اینجوری باشه بی عرضس ما رنا که نمیتونیم همیشه مراقب باشیم چیکار میکنن چیکار نمیکنن 😭

وای وای یعنی اینجور مردا ادم و دیوونه میکنن

تا اخر عمرت باید دنبالشون بدویی اخرشم طلبکارن ازت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....