2777
2789
عنوان

بد ترین معلم جهان

45 بازدید | 1 پست

خانم دبیر عربی و دینی ما مزخرف ترین معلم دنیاست هر وقت یاد شنبه ها می افتم کل حس شادیم از بین میره از. راه رفتن من حتی سر خاروندم سرفه کردنم ایراد در میاره حالم ازش بهم میخوره باعث شوده من عربی و پیام و اصلا نخونم پارسال علاقه داشتم امسال اصلا حوصله شو ندارم یک دفعه یاد عربی افتادم کل روزم بهم خورد امروز حالم خوب بود یاد شنبه افتادم حالم بد شود

شمام همچین معلمی داشتین من تا به حال از هیچ معلمی انقد بدم نمی آمد یعنی دوست ندارم شنبه ها مدرسه برم از بس که این معلم تاثیر بدی روی من داشت معلم بدی هم نیست خوب درس میده ولی مت ازش خوشم نمیاد فقط دنبال یه بهونه هستش که منو زیر سوال ببره

البته به بقیه ی معلم ها بر نخوره شغلشون بسیار ارزشمنده و این روهم بگم که اگر معلم ها نبودن سواد هم نبود اما خوب یهو یادش افتادم حالم بد شود عاشق همه ی معلم های جهان هستم جز ایشون

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

واقعا پایه دهم هستم از شنبه ها متنفرم دوست ندارم شنبه ها برم مدرسه همیشه بهونه میارم ما بقی روز هارو با عشق میرم چون ایشون توی مدرسمون نیستن

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘