2777
2789
عنوان

با مردی که دست بزن داره میمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 52 پست

من چندین بار از همسرم کتک خوردم

بچه هم ندارم

موضوع بهرخانوادم گفتم با داداشم درگیری کوتاهی ایجاد شد

قول داد نزنه اما باز زد و رفتم قهر و به غلط کردن افتاد.

اخرین بار که دعوامون شد من عصبی شدم زدمش . خیلی هم زدم تو سر و سینش بعدش کتک خوردم .

خواستم ترکش کنم و کلا برم اما صحبت کرد و عذرخواهی کرد که دیگه دست روم بلند نکنه.

از اون موقع نزده .

من هیجوقت احساساتم نسبت بهش مثل قبل زدنش و یسری کاراش نمیشه

ولی سعی میکنم سازش کنم . اونم سعی میکنه عصبانیتشو کنترل کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم مجردم ولی یکی از نزدیکام ، شوهرش دست بزن داره و بله میمونه سر زندگیش ، فقط یه بار واسه قهر اومد ...

درست شد شوهرش؟ به نظرم این جور ادما با گذشت زمان تغییری نمیدن شاید بدترشدن ولی بهتر ن. اونم وقتی شوهره مقاومت کنه در برابر مشاوره اصلا دیگه نمیشه ولی من دارم سعی مو میکنم ببرمش مشاوره انقد میگم تا قبول کنه فعلا میپیچونه

من چندین بار از همسرم کتک خوردمبچه هم ندارمموضوع بهرخانوادم گفتم با داداشم درگیری کوتاهی ایجاد شدقول ...

چرا با احساساتی که مثل قبل نمیشه موندی؟ وجدانن راستشو بگو

باز شوهر تو اومده از دلت در بیاره برا من میگه حقته خیلی عصبی و سمیه تاپیک قبلیام بخون

یک بار شوهر من به من حمله کرد چند ساله ازش میترسم واقعا میترسما گاهی چیزی پیش میاد میگمالان حمله میک ...

چرا جایی نداری؟ مگه مادرت اینا قبول نمیکنن برگردی پیششون

چرا با احساساتی که مثل قبل نمیشه موندی؟ وجدانن راستشو بگو باز شوهر تو اومده از دلت در بیاره برا من م ...

موندم خیلی دلیل داره .

همسرم بعدش از دلم درمیاره مثلا میره چیزی که موردعلاقمه میخره یا بیرون میبرم

میدونم این اصلا جبران کننده و قابل قیاس با کار زشتش نیست ها ولی اینکه میرونه رفتارش اشتباه بوده و عذرخواهی میکنه باز یه نکته مثبته.

از طرفی من بابامم دست بزن داشت من برای اینکه تو جو خونه نباشم ازدواج کردم الان برگردم بابام اولش هیچی نمیگه بعدش مثل ادم اضافی نگام میکنه یا سرکوب میکنه که زندگی کن نبودی و هزار برچست . چون دختر که بودم هزار شک بهم داشت و اصلا نمیذاشت جایی برم.

از اون طرف مادرم سنش بالاس خیلی خوشحاله که من سرزندگیمم بخوام برگردم دق میکنه

داداش اخریم مجرده دوتا از برادرام زتشون طلاق دادن حالا منم طلاق بگیرم مردم میگن همسون مطلقن اینم بدبخت میشه.

شوهرم بدی داره ولی خوبی هم داره .

اما خب درد کتک زدناش هیجوقت از روانم نمیره.

من چند روز پیش میخواستم واقعا جدا بشم ولی چندوقته باز باهم خوبیم .

یسری ها میگن چون اول زندگیمونه اینطوره و کم کم قلق هم دستمون میاد و باید صبوری کنم.

فعلا صبوری میکنم و بچه هم نمیارم و یواشکی قرص میخورم.

اما با خودم عهد کردم اگر باز کتکم بزنه برم .

نه واقعا درست نیست اون زندگی ولی بعضی خانوما مجبورن حتی به خاطر بچشون از خودشون میگذرن

برا همینه مادر شوهرم اصرار داره بچه بیارم؟ خب دلشون مگه به حال اون بچه نمیسوزه؟ از گوشت و خون خودشونه که

من ۴ ماهه زندگی کردم یک ماهشم خونه مامانم بودم .الان اصرار ب بچه دار شدن دارن.حتی شوهرم

برا همینه مادر شوهرم اصرار داره بچه بیارم؟ خب دلشون مگه به حال اون بچه نمیسوزه؟ از گوشت و خون خودشون ...

شما اگه زندگیتون مشکل داره و همسرتون دست بزن و این چیزا کلا قید بچه رو بزنید

بچه خوبه ولی گاهی شرایطی پیش بیاد مجبورید به خیلی مسائل تن بدید فقط به خاطر بچتون .

ببینید من خودم پسرم

کلا مردا فکر میکنن بچه باشه زن پایبند زندگی میشه ترک نمیکنن و دقیقا همینم هست!!!

@_mahyar ❌آقاهستم❌

برا همینه مادر شوهرم اصرار داره بچه بیارم؟ خب دلشون مگه به حال اون بچه نمیسوزه؟ از گوشت و خون خودشون ...

نه بچه دار نشو

یواشکی قرص بخور . از منم مادر پدرش میگفتن بچه با اینکه تازه ۶ ماهه عروسی کردیم

منم گفتم نه نمیخوام نه کارش درسته نه چیزی اونام دیگه نگفتن.

اما شوهرم بشدتتتت بچه دوسته و مدام میگه بچه . اقدام میکنه اما من یواشکی قرص میخورم با اینکه واقعا خودمم بچه دوست دارم امانمبخوام تا یکسال اول بچه دار بشم تا حداقل یکم جو خونه درست بشهو بتونیم همو درک کنیم .

بچه چه گناهی کرده دعوای مارو ببینه اخه.

موندم خیلی دلیل داره .همسرم بعدش از دلم درمیاره مثلا میره چیزی که موردعلاقمه میخره یا بیرون میبرم می ...

الاهی بمیرم. من ولی برام دست بزن عادی نیست .منم خیلی پدر ظالمی داشتم ولی ولم کرد رفت ظلمش این بود .من دست بزن تاحالا ندیدم خیلی سختمه.ازدواج سوممه منم. هم در خونه مامانم بازه ب روم هم بابام میگفت بیا پیش من ترکیه خونه برات میگیرم مستقل زندگی کن کار کن اینجا فلان کن. ولی من عاشق شوهرم بودم. صبح تا شب تو دورانی ک خونه مامانم قهر بودیم منو پس میزد نمیخاس من جون میدادم هرروزم زهرمار بود. خیلی احساساتیم ما .

ولی خب هی با خودم میگم اگ اینسری زد دیگه مردی چی.

به مادرشم میگم میگه شوهر سابقش ینی پدر شوهرم اینجوری بوده دست بزن داشته. تازه ی جوری رفتار میکنه انگار من سخت میگیرم و من مقصرم.. مامانشم منو مقصر میدونه تازه

میگه نباید ی کاری کنی کار ب اونجا بکشه عصبی بشه خب.

من تک بچه ام شوهرم ام تک بچس اون ازدواج اولشه .منم با خودم میگم دیگه شانسی نداری. از زندگی خیر ندیدم .داغونم دیگه نمیدونم چیکار کنم .با اینک قول داده دیگه تکرار نشه اون اتفاق ولی ته دلم وحشت لونه کرده:) هنو سرم درد میکنه

ی آنه دیگه ادم میمیره .. بعدشم جلو روم ب مامانش میگف من نزدمش خودش خودشو هل داد. در حالی ک با محکم ترین ضربه قدرتی کوبیدم زمین سرو چشمم داغون شد .بعد شوهر من خون جلو چشماشو میگیره ها. میگه میکشمت دیه تو میدم بالای دار شده باشه میرم. واقعا اقتاده بود روم گلومو فشار پیدا میداد خفم کنه. خیلی بد دل و شکاکم هست.. سر هرچیزی دعوا میکنه باهام

شما اگه زندگیتون مشکل داره و همسرتون دست بزن و این چیزا کلا قید بچه رو بزنیدبچه خوبه ولی گاهی شرایطی ...

من ندیدم شما پسری فک کردم خانومی روت ریپلی زدم باور کن همینارو یه روز شوهرم کشف کنه بخونه سرمو بیخ تا بیخ میبره ! چون قبلن گفته بودم نی نی سایت میرم تاپیک میزنم .. در این حد من بیچاره ام

از منم بد دله و شکاکه اما خودش میگه کارم روز بشه دیگه خودت باید بری خرید کنی و اینچیزا.

عزیزم وقتی از طرف خاتوادت مشکلی نداری چرا موندی ؟ واقعا برو

بقول خودت یبار میزنه خدایی نکرده دیگه بلند نمیشی.

الان اگر برگشتی زندگیتو کن اماااا اگر بحث شد یا چیزی سکوت کن ببین چیا میگه

اگر اومد بزنتت سعی کن جایی باشی سرت به چیزی نخوره

بعدش بدون اینکه بهش بگی وقتی خونه نبود وسایلتو جمع کن و برو .

چون این ادم نمیدونه حتی چجور باهات دعوا کنه که این بلا سرت نیاد!!!

سعی کن ثداشو ضبط کنی و مدرکی باشه برات.

ادمی که خانواوش بجای سرزنشش ازش حمایت میکنن که دختر مروم بزنه هیجوقت اصلاح نمیشه.

ما وقتی دعوامون میشه پدر مادرش کلی بهش بد میگن و طرف من و دارن چون میدونن بچشون وقتی عصبیه نمیفهمه چی میگه.