aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4488 عنوان نوزاد شل 200 بازدید | 10 پست کسی بچه اش بدنش شل بوده خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات 1404/09/19 | 21:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dirin_dirin عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 709 شل یعنی چی؟خب بچه چون هنوز گردنش سفت نشده و همینطور بقیه استخوناش، نرمه و باید مراقبش یود دیگه
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4488 شل یعنی چی؟خب بچه چون هنوز گردنش سفت نشده و همینطور بقیه استخوناش، نرمه و باید مراقبش یود دیگه عزیزم شش ماه دارن. دوقلوی ای وی اف بودن. نارس ب دنیا اومدن.شل تر از نوزاد معمولی ان خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4488 نوزاد دخترخاله م شل بود بعد خوب شد پارسال بردش،دکتر تا چند ماهگی شل بود?تو کاراش تاخیر هم داشت?مثلا گردن دیر بگیره یا دیر راه بیافته خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4488 بعد چندین سال نازایی و دردسرهای ای وی اف الان بچههام و میبینم خیلی ناراحت امخدا خودش بهمون رحم کنه خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
محدود عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 6376 تا چند ماهگی شل بود?تو کاراش تاخیر هم داشت?مثلا گردن دیر بگیره یا دیر راه بیافته آره تا حدود یکسالگی شل بود دخترخالم همش غصه میخورد میترسید همونجوربمو نه ولی خوب وسالم شد با دکتر ودارو
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4488 آره تا حدود یکسالگی شل بود دخترخالم همش غصه میخورد میترسید همونجوربمو نه ولی خوب وسالم شد با دکتر ود ... خداروشکر. نمیدونین چه دکتری برد؟مغز و اعصاب ؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4488 عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی سلام.قبول کردم خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات