وای دختر من ۴۵ کیلوام برعکس تو هر کاری میکنم چاق شم چاق نمیشم 😭
خوب منم اصلا چاق نمیشم دوست هم ندارم چاق بشم ولی این قرص پروژسترون سینه هام رو بزرگ کرد هر کس دیگه هم بخوره سینه هاشو بزرگ میشه چون پروژسترون باعث این اتفاق میشه
اون بنده خداها خبر و سلامتیت رو میخوان قصد دشمنی ندارن
اونا هیچ وقت سلامتی من رو نمیخوان چون اگه میخواستم اینقدر آزارم نمیدادن و ویراستن کاری که میخوام رو بکنم این همه دختر لاغر تو دنیا هست همشون مردن ؟ بیماری گرفتن ؟ این ها فقط بی شعوری که میخوان به زور من رو چاق بکنن ولی من روزی که به دنیا اومدم ششصد گرم بودم خیلی لاغر بودم الان هم هستم ولی اونها همیشه سعی داشتن من رو آزار بدن و چاق بکنن چیزی که خودم ازش متنفرم حالا هم که پریودیم به هم ریخت خوب فرصتی براشون گیر اومد که این قرص ها رو بخورم ولی عمرا من دیگه لب به این قرص آشغال نمیزنم خودم ورزش میکنم که پریود بشم
به خدا میگم ولی توروخدا شما هم مثل اونا نگید تو خودت لاغری و فلان 🤦🏻♀️ وزنم چهل و یک قدم ۱۵۳
لاغر نیستی مواظب باشه بالا تر نره الان اوکیه . چند سالته که انقدر به حرفشون گوش میدی ؟ اگر دوست نداری برو باشگاه .سینه هم از هوش مصنوعی پرسیدم گفتم دائمی نیست بعد قطع قرص دوباره کوچیک میشه نگران نباش
لاغر نیستی مواظب باشه بالا تر نره الان اوکیه . چند سالته که انقدر به حرفشون گوش میدی ؟ اگر دوست ند ...
عزیزم من نوزده سالمه و چون شاغل نیستم و مستقل نیستم مجبورم با اونا زندگی کنم و مجبورم به حرفشون گوش بدم واقعا داعمی نیست ؟ خدا خیرت بده چون بعضی ها میگن اثرش بعد قرص میره بعضی ها میگن میمونه حالا من ورزش میکنم خودم شاید کوچیک بشن دیگه هم قرص نمیخورم