2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه شوهرم رو از قلبم میندازم بیرون اگه کادو نخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 83 پست
عزیزم میدونم دلت شکسته اما مردها باما فرق دارن، این رفتارهایی که از سمت ما بی توجهی تلقی میشه واسه ا ...

برا مادر من و مادر خودش کادو میخره. جتی برا خاله اش هم میخره.

من به اندازه ی خالش هم مهم نیستم؟؟؟؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا مادر من و مادر خودش کادو میخره. جتی برا خاله اش هم میخره. من به اندازه ی خالش هم مهم نیستم؟؟؟؟

پس یادشه!من فکر کردم کلا فراموش کاره عزیزم. خب قضیه متفاوت شد. یعنی کلا امروزو روز مادر میدونه ولی روز زن نه!!هیچوقت بهش گفتی؟!

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

[QUOTE=403650360]خسته تر از اینم بگم. باورت میشه اینجا اونقدر تاپیک های خپب زدم در مورد خودمو شوهرم و از خوشی هایی ...[/QUOTان شالله همه چی درست میشه گلم. برو کانال تنهامسیر آرامش تو ایتا همسرداریش حرف نداره خیلی از زندگیا رو نجات داد

واقعا مردا خیلی بیخودی ان حرف ۹۰درصد خانماست حرفای دل اسی ولی کو گوش شنوا 🤷من حالا همیشه گل میگیزه مناسبتا یا شیرینی اما یبار دلم میخواست بگه خوشگلم چه خوشگل شدی دوستت داره ولی انگار نه انگار یچیزم بگی ،میگن ما با کارامون خریدامون میگیم دوستت داریم اما انگاری بگن می میرن 😔دیشب میرفتیم مهمونی مولودی اینقدر خوشگل شده بودم خودم کیف میکردم تو آینه خودم میدیدم اومدم گفتم خوبم یه سری تکون دادم شوهرم آرره خوبی ،مار بگزه زبونت میمیری بگه خوشگل خانمم😔ورزش میرم ،لاغر شدم هیکلم ساعت شنی ،سینه هام بزرگه کمرم باریک ژنتیکم ، تعریف از خودنباشه قشنگه هیکلم خودم عاشق هیکلمم اما یبار بگه نه فقط تعریفشون برا مواقع 🙈🙈کلا خیلی رفتارش سرده اما مرد خوب ووفاداری ه 😔

نه فراموش نمیکنم. بخدا باورت میشه روز ب روز دارم سرد تر میشم؟ روز ب روز ساکت تر و گوشه گیر تر؟ هی می ...

خب من این مراحل رو طی کردم طی این سیزده سال!

، و الان به اینجا رسیدم!!!

کلی ناراحت شدم،، سرد شدم،،، گریه کردم،، غصه خوردم

ولی فقط و فقط خودم رو اذیت کردم و بس!!

اینقد ناراحت و غصه و استرس کشیدم هزار جور میگرن و بیماری اعصاب گرفتم،،،،

فهمیدم و قبولش کردم که شوهر من همینه،،، اینجوری ذات و شخصیت و اخلاقش!!!

منم دیگه به جای اینکه چیزی نگم و هی خودم ناراحت بشم،، رویه ام رو عوض کردم

دیروز برگشتم بهش گفتم برنامه ات چیه،،، به روی خودت نمیاری چرا؟؟ من ازت انتظار دارما،، فکر نکن چیزی نگم،، میری برام بهترین عطر رو میگیری،، عطر دوست دارم

حتی بهش گفتم که عطر دوست دارم

گور بابای هرچی مرده!!

چرا خودم رو ناراحت کنم برای یه آدم بیشعور

برای یک کادو یا پیام تبریک به عنوان یک مشاور دارم بهت میگم اونقدر که برای ما این چیزها مهمه برای خیل ...

هزار بار گفتم بهش. تو تولدم بهش گفتم فردا تولدمه ها. گفت چکار کنم. گفتم هیچی فقط یه پیام بده تبریک بگو. گفت باشه. اما پیام نداد

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

نه فراموش نمیکنم. بخدا باورت میشه روز ب روز دارم سرد تر میشم؟ روز ب روز ساکت تر و گوشه گیر تر؟ هی می ...

حرف دلتو به زبون آوردی،بهشون گفتی چی آزارت میده؟؟؟ببین مردا رو تا واضح براشون توضیح ندی نمیفهمن حالمونو یا اینکه از چی ناراحتیم

پس یادشه!من فکر کردم کلا فراموش کاره عزیزم. خب قضیه متفاوت شد. یعنی کلا امروزو روز مادر میدونه ولی ر ...

هزار بار گفتم هیچ کاری نکرد

[QUOTE=403650360]خسته تر از اینم بگم. باورت میشه اینجا اونقدر تاپیک های خپب زدم در مورد خودمو شوهرم ...

نمیذاره اصلا برنامه نصب کنم گوشیم

پس یادشه!من فکر کردم کلا فراموش کاره عزیزم. خب قضیه متفاوت شد. یعنی کلا امروزو روز مادر میدونه ولی ر ...

یادمه روزی که داداشم ازدواج کرد به پدرم گفتم داداش اومده برای تبریک روز پدر چرا شما بهش تبریک نمیگی گفت هر موقعه پدر شد میگم

حالت من و مامانم 😳

به منم پدرم روز زن رو تبریک نمیگه چون اعتقاد داره چون مادر نشدم

هزار بار گفتم بهش. تو تولدم بهش گفتم فردا تولدمه ها. گفت چکار کنم. گفتم هیچی فقط یه پیام بده تبریک ب ...

خوب بشین بهش بگو این جور چیزها برای ماخانم ها مهمه ...

اگر یک مشاور بهشون بگه باز تاثیرش بیشتره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

واقعا مردا خیلی بیخودی ان حرف ۹۰درصد خانماست حرفای دل اسی ولی کو گوش شنوا 🤷من حالا همیشه گل میگیزه ...

یه بار تو مهمونی یکی ازم تعریف کرد خیلی خوشگلی و زیبایی. بعد ذوق مرگ شدن تا خود خونه لبخند زدم و کیف کردم اخرش شوهرم گفت چی شده مگه حالا، یه چیزی گفته دیگه. خیلی خوشحالی.

گفتم آره اما دلم میخواست یه بارم تو بگی اما نگفتی

خب من این مراحل رو طی کردم طی این سیزده سال! ، و الان به اینجا رسیدم!!! کلی ناراحت شدم،، سرد شدم،،، ...

مشکل اینجاست من بگم هم نمیخره. تو تولدم هزار بار گفتم یه پیام تبریک بفرست حداقل. اونم نداد