2777
2789
من

اینایی که من میگم علائمشو تو هم داری؟

کاری رو شروع میکنی تا آخر پیش نمیبری

کافیه اونجوری که میخوای پیش نره.

چندماه حالت خوبه کاراتو انجام میدی گاهی چندماه رو مود نیستی.

واسه انجام دادن هرکاری استرس میگیری که نکنه نتونم!

اینایی که من میگم علائمشه؟کاری رو شروع میکنی تا آخر پیش نمیبری کافیه اونجوری که میخوای پیش نره.چندما ...

آره علائمشه

البته ممکنه تنبل هم باشی😅

من چند روزم نه چند ماه

و البته من بدون برنامه ریزی اصلا شروع نمیکنم !! در این حد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چه چیزای بیشتر کمال گرایی

این علائم هارو دارم شدید

کار یا آدم مورد علاقتو بداز ی مدت ازش زده میشی

راه درمانش چیه؟ روانشناس رفتی

من برای رفعش اقدامی نکردم تابحال، ولی خیلیییی بده کمالگرایی باعث اهمال کاری هم میشه و این منو نابود کرده

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

آره علائمشهالبته ممکنه تنبل هم باشی😅من چند روزم نه چند ماهو البته من بدون برنامه ریزی اصلا شروع نمی ...

ببین واقعا تنبل نیستم یه ساله دارم واسه درسم زحمت میکشم الان اینجوری شدم داره دیوونم میکنه ..

حس دیگه ای که دارم بداز یه مدت از شغل یا آدم مورد علاقت زده میشی

ببین واقعا تنبل نیستم یه ساله دارم واسه درسم زحمت میکشم الان اینجوری شدم داره دیوونم میکنه ..حس دیگه ...

آره منم میشم

جوری که به خودم میگم چیشد که از فلانی انقد فاصله گرفتم مگه دوسش نداشتم ؟ 😅🤦🏻♀️

من برای رفعش اقدامی نکردم تابحال، ولی خیلیییی بده کمالگرایی باعث اهمال کاری هم میشه و این منو نابود ...

من احساس میکنم دارم جا میمونم از همه چی

چرا باید کلی زحمت بکشم بد رها کنم😞

آره منم میشمجوری که به خودم میگم چیشد که از فلانی انقد فاصله گرفتم مگه دوسش نداشتم ؟ 😅🤦🏻♀️

فک کنم به درمان نیاز داریم

خیلی وحشتناکه انگار جونتو واسه یه چیزی میدی بعد یه مدت کلا خنثی شدی

پادکست بهتره یا روانشناس؟

قطعا روانشناسی برای تشخیص و درمان بهتره،

با اینحال میشه با شناخت از اون و راهکارهایی پیش پا افتاده اونو تا حد زیادی کنترل کرد!!

مثلا قدرت شروع ناقص!! این ساده ترین و کاربردی ترین راه برای کنترل کمالگراییه!!

و...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

قطعا روانشناسی برای تشخیص و درمان بهتره،با اینحال میشه با شناخت از اون و راهکارهایی پیش پا افتاده او ...

درسته

کار یا آدم مورد علاقتو بداز ی مدت ازش زده میشی

اینا علائم هاییه که دارم دچار کمالگرایی شدیدم؟؟

فک کنم به درمان نیاز داریم خیلی وحشتناکه انگار جونتو واسه یه چیزی میدی بعد یه مدت کلا خنثی شدی

من تاحالا به دکتر رفتن فکر نکردم راستش

فقط دوست دارم لیست برنامه ریزی همه چیو داشته باشم حتی لیست تیپم برای بیرون رفتن ! چون مینویسم قبلش

بخدا اگر لیست همه چیو داشتما .. همون ثانیه انجام میدادم

چون واقعا اینطوری ام

کمال گرا بودن یکم خوبی هم داره.. ولی اگر پشت گوش نندازیم و انجامش بدیم

من برنامه ریزیم از زیر صفره تا ۱۰۰

تو فکر کن من ۳ سال پیش به برنامه ریزی از زیر ۰ تا ۱۰۰ کردم برای خونه تکونی حسابی اتاقم

اما امسال دارم خورد خورد انجامش میدم بعد سه سال !!!

درسته کاری رو شروع میکنی تا آخر پیش نمیبری کافیه اونجوری که میخوای پیش نره.چندماه حالت خوبه کاراتو ا ...

یا همین الان این ویدئو رو در یوتوب ببینید بخشی از صحبت ها در مورد کنترل کمالگراییه، یادداشت کنید تکنیک هارو و انجامشون بدید!!

اینها واقعا نعمته کلی مطلب و کتاب در چند دقیقه انتقال داده میشه، بسیار کاربردیه!!

چگونه ذهنم را فریب دادم تا از انجام کارهای سخت خوشش بیاد، از کانال قدرت کلام!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من تاحالا به دکتر رفتن فکر نکردم راستشفقط دوست دارم لیست برنامه ریزی همه چیو داشته باشم حتی لیست تیپ ...

بدبختی اینجاس برنامه ریزی هایی که انجام میدم

مثلا نرسم یکی رو میخوره تو ذوقم دوباره همون وضعیت