2777
2789
عنوان

برگشتم پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همونی که تاپیکهام اومدی گفتی قهری ؟ چن وخ قهر بودی؟ دعای چیزی خوندی؟؟ برا اشتی

نمیدونم دیدیم یا نه همونم ک شرط گزاشته بود شوهرم برام حق طلاقتو ببخش مهریه تو ببخش تا باهات زندگی کنم

تو همونی که تاپیکهام اومدی گفتی قهری ؟ چن وخ قهر بودی؟ دعای چیزی خوندی؟؟ برا اشتی

۲۰ روز التماسش میکردم ولی بخاطر شرطاش برنگشتم هم بخاطر اینک تهدید کرده بود اشتباه کنم کتک میخورم ک واقعی ام شد ...

امیدوارم بچه نداشته باسی. با یه همچین مردی چه فکری کردی برگشتی؟

عاشقش بودم. قبل اومدنمم چند تا شرط گزاشته بود برام یکیش این بود ک اگ قبول کنم اگ اشتباه کنم کتک میخورم ؛ از نظرش هر اشتباهی کنم عصبی میشه از کوره در میره خیلی بیش از حد بد دهنه .ب خودم ب خانوادم .. من اون شرطه رو قبول نکردم. و شرطای دیگش مث بخشیدن حق طلاقم مهریه ام و .. تا اینک قبول کنه دوباره بام زندگی گنه. بخدا فقط عشق . خونه مادر پدرم بهترین شرایط و زندگی و دارم فقط ترس از تنهایی .ازدواج سوممه

هم اینک عاشقش شدم ب مرور .تو دوستی انقدر بهش وابسته نبوددم.. بجه ندارم ولی مادر شوهرم همش میگه بچه بیارید دیگه. خودشم خیلی دوسداره .من وحشت دارم با این اوضاع. بعد هنوز ۴ ماه از زندگیمون بیشتر نگذشته..یک ماه و نصفیش قهر بودیم..

عاشقش بودم. قبل اومدنمم چند تا شرط گزاشته بود برام یکیش این بود ک اگ قبول کنم اگ اشتباه کنم کتک میخو ...

مثل مادر شوهر سابق من. همه ش میگفت بچه ، که من و پایبند کنه. اصلا نیار . حتما جدا شو .ازدواج هر چندمت که هست مهم نیست. بعدا یه بچه بدبخت میشه . تا کی میتونی مقاومت کنی . من ۹ سال نزاشتم بچه دار شم . جدا شدم. ازدواج مجدد کردم. بچه ندارم کلا