2777
2789

من عاشق ماهی ام(فقط یکی دو نوعش) بعد یکی از دوستان چن وقت پیش دوتا ماهی پرورشی بهم داد ک تقریبا کوچیکن .خودش گفت چند ماهه تو فریز نگه داشته .از دیروز گذاشتم بیرون فریز ک امروز کباب کنم ،دو هفته اس هوس ماهی کردم .دیشب ازش پرسیدم راستی این ماهیا حلالن؟(ینی خریدی)؟ با شک و ابهام جواب داد نه ،گفت دوستاش بدون اجازه صید کردن.گفت تو بخور گناهش گردن اونا ک دزدیدن .از اونجام ک اقدامی ام خیلی میترسم حلال نباشن(پولشون ! نه گوشتشون) چیکار کنم ؟؟؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نخور ببر بده گربه ها خیلی اثار بدی داره خوردنش اگر حرام باشه ارزش نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نخور اینا را بده مستمند خیریه ای فقیری کسی محتاجه ولی به شوهرت بگو برات بخره حلال باشه نخور اصلا شبهه ناکه رو بچه اثر میذاره نظر منه البته من خودم کسی گوشت خوار نیستم میگم حیوان موقع مردن جون دادن درد کشیده اثرش تو بدنم میمونه نمیخورم شما بده کودک کاری فقیری کسی خودت بخر حلال باشه بخور

اگه صید کردن ک حلاله...ولی اگه دزدیدن حرامه...حتی اگه بدون مجوز صید کردن حلاله

نه از اونجایی ک ماهی پرورش میدن صید کردن ن اب های آزاد

عزیزم نخور اینا را بده مستمند خیریه ای فقیری کسی محتاجه ولی به شوهرت بگو برات بخره حلال باشه نخور اص ...

ینی بدم ب کس دیگه گناهش گردن اون نمیفته؟ یا من ک دادم بهشون؟

فکر کنم سربه سرت گذاشته. آخه این چه سوالیه پرسیدی

اخه میدونستم دوستاش میرن ماهی صید میکنن .یه جایی ک ماهی پرورش میدن نشتی داده ، خیلی وقتا میرن اون محل نشتی طعمه میندازن ماهیا جم شن .نمیدونستم اینارو خریده یا از اونا گرفته