2777
2789

یه  پماد  هم  میدن  اون پماد   هردفعه  بزن,  حتی اگه  پماد تمام شد باز از داروخانه  بگیر  تا ۲ماه  بزن چربش کن,  نذار خشک بشه  که  پوستش  به  پوشک بچسب,خون بیاد, 

بدنیا نیومدن که  الان که گفتین به این فکر افتادم که وقتی بدنیا اومدن ۹ روز شد ببرمشون تا وقتی ...

نه      اونم   زوده, از ۲ماهگی   تا  ۴ماهگی  وقتشه,   پانسمانش  با اولین جیش میفته,  بعدشم  فقط   باید چربش کنی  تا پوست  روش   خوب بشه,  پمادشم  پماد چشم هست جنتاماسین ,چندتا بخر ,و هردفعه  تا۲ماه  بزن,که پوست  روش  خوب بشه,  گفتم اگه پماد نزنی   میچسبه به پوشک  و وقتی کنده  بشه  خون میاد   ,مال پسرمن اینطوری شد,  دکتر گفت  تا چندوقت چربش کن, 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنیا نیومدن که  الان که گفتین به این فکر افتادم که وقتی بدنیا اومدن ۹ روز شد ببرمشون تا وقتی ...

انشالله  به سلامتی  دنیا میاد و صحیح و سالم  زیر سایه پدر ومادرش  بزرگ میشه.

چند ماهه بود

سلام عزیزم خوبی شما پسرتون رو چهار ماهگی ختنه کردین چند روز گریه میکرد پسر منم چهار ماهشه تازه میخوام ختنش کنم خواستم ببینم تا چند مدت گریه میکنه

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂