2777
2789
اومدم این سوالو بپرسم،،اقا پارتنر خوب نیست پیدا نمیشه میگم نمیتونم وارد رابطه بشم

ناحححح نکنیاااا هیچ پسری سال کنکور به دردت نمیخوره بدتر باعث نابودیت میشع

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناحححح نکنیاااا هیچ پسری سال کنکور به دردت نمیخوره بدتر باعث نابودیت میشع

اره منم همینو میگم اصلا سال کنکور نمیشه،،،بعضی وقتا احساس ناراحتی میکنم نمیدونم چجوری حالمو خوب کنم

اره منم همینو میگم اصلا سال کنکور نمیشه،،،بعضی وقتا احساس ناراحتی میکنم نمیدونم چجوری حالمو خوب کنم

منم همینم بعضی وقتا انقد کم میارم شروع میکنم بغض کرذن و گریه ولی چ کنم با چ کنم های دلم ک انگار اب در هاون کوبیدنه ۶ ماهه خواهر این ۶ ماه تموم شه سال اینده دانشگاهیم این موقع رشته مورد علاقمون ادمای جدید و....

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

منم همینم بعضی وقتا انقد کم میارم شروع میکنم بغض کرذن و گریه ولی چ کنم با چ کنم های دلم ک انگار اب د ...

دقیقا منم بعضی وقتا فقط گریه میکنم،شما ساعت مطالعه ات چقده؟

دقیقا منم بعضی وقتا فقط گریه میکنم،شما ساعت مطالعه ات چقده؟

راستیتش ی دغدغه فکری دارم دو هفتس ول کردم نمیدونم چجوری برگردم ولی قبل این دوهفته ثابت ۱۴ ساعت

راستیتش ی دغدغه فکری دارم دو هفتس ول کردم نمیدونم چجوری برگردم ولی قبل این دوهفته ثابت ۱۴ ساعت

منم چند روزیه فاصله گرفتم تاپیک قبلمو کامل بخونی میفهمی،نمیدونم چجوری دوباره برگردم

منم چند روزیه فاصله گرفتم تاپیک قبلمو کامل بخونی میفهمی،نمیدونم چجوری دوباره برگردم

درخواست دوستی بدم حرف بزنیم؟

آبجی غمت نباشه یه عقاب همیشه تنهاست😁💪🏻

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

ولله بخدا،من خودم دردم کمه اینا هم یکسره درخاست

بزنم تاپیک نینی یار تعلیق کنه😃😃

یبار کردم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

آقا بالا سر نداری

با رفیقات هر جا بخوای میتونی بری احتیاج نیست از اون آقا اجازه بگیری

هر کار دلت خواست میتونی بکنی

آزاد و رها میتونیزندگی کنی

دیگه نمیخواد واسش غذا بپزی و خونه مرتب کنی

عاشق رنگ قرمز پر رنگ 

میدونم چی میگی اره بخدا رابطه سالم انگیزه میده،ولی وقتی اپم درستش سر راهم نیست نباید همش بگم اخ کاش ...

کلا الان به فکر این چیزا نباش

بعدا هم نباش😂بخدا هیچی بهتر از آرامش سینگلی نیست