2777
2789
بابا بخدا همش سرم تو کتابامه ساعت ده شب میخابم،،ولی بعضی وقتا منم دلم محبت میخاد حق بده بهم،،،حالا ی ...

والا نامزدم ولی انقدر سرموندشلوغه براهم وقت نداریم منم مثل خودت سینگل فرض کن😂

😊
منم نگفتم همین الان برو تو رابطه😂😂بعدم این رل مل و اینا نود درصد کشکه پسره راحت می پیچونه با ده تا ...

اره منم همینو میگم،ولی خب فشار رومه بعضی وقتا ادم دلش میگیره خسته میشه،اومدم یه سری بزنم خستگی بپره،،امیدوارم زودتر تموم شه این مسیر چون واقعا خستم،زندونی ام دقیقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که در حال حاضر از مجرد بودنم خیلی راضیم😁

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

همین که آرامش داری نمیخوای صبح ظهر شب به یکی پیام بدی هی سلام نمیدونم صبح بخیر و.... خودش خیلی خوبه ...

اره تا درسم تموم میشه اصلا نمیخام بهش فکر کنم،همین مونده برم تو رابطه گند بزنم تو همه ی آینده ام بعدشم طرف ولم کنه

آفرین . دقیقا 👌 بخدا همه چی دارم بجز انگیزه . ولی نمیدونم چرا جور نمیشه با کسی هم آشنا بشم😑

میدونی ادم باید وقت بذاره بره بیرون چهار نفرو ببینه تو اجتماع فعال باشه که با کسی اشنا بشه،من که شب تا صبح تو اتاق دذس میخونم مگه دیو و جن ها بیان بهم درخواست بدن،،پس نتیجه میگیریم نمیشه تو این سن

اره تا درسم تموم میشه اصلا نمیخام بهش فکر کنم،همین مونده برم تو رابطه گند بزنم تو همه ی آینده ام بعد ...

کسی موندنی باشه ول نمیکنه

خیلیا تو رابطه بودن کنکورم دادن چیز خوبی هم آوردن بستگی به خودت و کسی که انتخاب میکنی داره

ولی فعلا تا کنکور ندادی تو رابطه نرو بعدشم خواستی بری با آدم درستش برو

کسی موندنی باشه ول نمیکنهخیلیا تو رابطه بودن کنکورم دادن چیز خوبی هم آوردن بستگی به خودت و کسی که ان ...

میدونم چی میگی اره بخدا رابطه سالم انگیزه میده،ولی وقتی اپم درستش سر راهم نیست نباید همش بگم اخ کاش یکی بود فلان،باید بیخیالش شم

میدونی ادم باید وقت بذاره بره بیرون چهار نفرو ببینه تو اجتماع فعال باشه که با کسی اشنا بشه،من که شب ...

من خیلی بیرون میرم . تیپمم خیلی امروز قد و قیافه هم خوبم . فقط مشکلم اینه .. خیلی جدی و مغرور بنظر میام ! هر کی منو ببینه فک میکنه متاهل و متعهدم !😑 دست خودمم نیس . اینجوری بزرگ شدم .

من خیلی بیرون میرم . تیپمم خیلی امروز قد و قیافه هم خوبم . فقط مشکلم اینه .. خیلی جدی و مغرور بنظر م ...

من قیافه ام خوبه واقعا،قدمم بلنده۱۷۶ولی فقط تو خونم فقط مامان و بابام منو میبینن،منتظرم فقط کنکور بدم بعدش میزنم بیرون،،،

خداروشکر،چند سالته؟بابا بنطرم رابطه فایده نداره بخدا

۱۸ سالمه همه همسن و سالام تو رابطن یا شوهر کردن حتی

ولی من خیلی راضیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

مگه گنگ تر از سینگلا هم داریم؟😎😎😎👊🏻

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟