2777
2789
عنوان

پوشش جاریم جلو شوهرم

1029 بازدید | 40 پست

جاریم از وقتی اومده لباسای تنگ و کوتاه میپوشه بعد عقدم خیلی چاق شده پایین تنه اش خیلییی چاقه بلوز کوتاه و شلوار تنگ میپوشه تابستونم شلوارک تنگ و تاپ میپوشه یجوریه که نمیشه قطع ارتباط کرد تو یه ساختمونیم همش خونه مادرشوهرم به هر بهونه ای چهاردست و پا میشه باسنش میزنه بیرون مادرشوهرم چن بار تذکر داده گوش نکرده

مشکلم اینه شوهرم بااینکه ادم هیزی نیست ولی امروز گفت یکم چاق شو باسنت پرتر شه😐درصورتی که من خودم انداممو دوست دارم اضافه وزن ندارم

چیکار کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جاریت قطع ارتباط کنیتو خیابون میخوای جلوی چشم های شوهرتو بگیری؟

شوهرم هیز نیست بخدا ولی این هی با این لباسا میاد دولا میشه من خودم چشمم همش به باسنشه ولی شوهرم نگاه نمیکنه

تو خیابونم مگه دولا میشن یا شلوارک🤦🏼♀️

به نظرم استارتر داره اغراق میکنه تو این موضوع
اخی کی عمدی با تکرار این کارو میکنه

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

شوهرم هیز نیست بخدا ولی این هی با این لباسا میاد دولا میشه من خودم چشمم همش به باسنشه ولی شوهرم نگاه ...

عزیزم شوهرت نگاه نمیکنه پس به نظرم تو حساس شدی

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!