دوستان آبجوش رفت رو پام و الان چهارمین روزه که گذشته، کامل پوست روی پنجه ی پام دراومد، سوختگی درجه دو محسوب میشه، و اینکه از پماد سیلور سولفادیازین و آلفا میزنم با گاز استریل و باند میبندم هر روز و قرص سفالکسین میخورم و کدیین ، اما خیلی برام راه رفتن سخت شده ، برا دانشگاه خوابگاه میرم و نمیدونم چطور سرکلاسا حاظر شم داغونه وضعم یه هفته ست غیبت کردم، هفته بعدم نرم غیبتام زیاد میشه💔نمیدونم اخع با دمپایی مگ میشه دانشگاه رفت، عفونت کنه پام چی؟ خانواده م خیلی حساسن اصلا سلامتیم براشون مهم نیس اگر عکس پامو ببینید وحشت میکنید، الانم دردام شروع شده اما فقط موقع راه رفتن، چون انگار پوستش منقبض میشه و درد شدیدی میگیره و انگار پام ورم کرده ، کی این دردا از بین میرن💔
یکی از آشناهامون سوختگی صورتش با پماد جنتامایسین کامل خوب شدولی بنظرم یه دکتر برو حتما
دکتر رفتم خبببب😭گفت برنگرد خودت این کارایی ک میکنم رو انجام بده، هر روز با سرم شست و شو میشورم آروم، و با اون دوتا پماد ک دکتر داده میبندم ب نظرت چند روز طول میکشه خوب شم؟ زمانی که دراز کشیدم اصلا درد حس نمیکنم ولی میخام راه برم وحشتناک درد میگیره و مور مور میشه و منقبض میشه،چند وقت بعد خوب میشه ؟