2777
2789
عنوان

سوختگی پا💔

29 بازدید | 4 پست

دوستان آبجوش رفت رو پام و الان چهارمین روزه که گذشته، کامل پوست روی پنجه ی پام دراومد، سوختگی درجه دو محسوب میشه، و اینکه از پماد سیلور سولفادیازین و آلفا میزنم با گاز استریل و باند میبندم هر روز و قرص سفالکسین میخورم و کدیین ، اما خیلی برام راه رفتن سخت شده ، برا دانشگاه خوابگاه میرم و نمیدونم چطور سرکلاسا حاظر شم داغونه وضعم یه هفته ست غیبت کردم، هفته بعدم نرم غیبتام زیاد میشه💔نمیدونم اخع با دمپایی مگ میشه دانشگاه رفت، عفونت کنه پام چی؟ خانواده م خیلی حساسن اصلا سلامتیم براشون مهم نیس اگر عکس پامو ببینید وحشت میکنید، الانم دردام شروع شده اما فقط موقع راه رفتن، چون انگار پوستش منقبض میشه و درد شدیدی میگیره و انگار پام ورم کرده ، کی این دردا از بین میرن💔

باید میرفتی بیمارستان سوختگی

ممکنه جاش بمونه

منم پارسال آب جوش ریخت رو پام رفتم بیمارستان پانسمان کردن.دیگه یک روز درمیان میرفتم انسمانشو عوض میکردن

بعد چندروز هم گفت باید کیسه بکشی که پوست قهواه ای اش بره

پماد موپیروسین میزد با وازلین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهامون سوختگی صورتش با پماد جنتامایسین کامل خوب شدولی بنظرم یه دکتر برو حتما

دکتر رفتم خبببب😭گفت برنگرد خودت این کارایی ک میکنم رو انجام بده، هر روز با سرم شست و شو میشورم آروم، و با اون دوتا پماد ک دکتر داده میبندم ب نظرت چند روز طول میکشه خوب شم؟ زمانی که دراز کشیدم اصلا درد حس نمیکنم ولی میخام راه برم وحشتناک درد میگیره و مور مور میشه و منقبض میشه،چند وقت بعد خوب میشه ؟