2777
2789
عنوان

مرگ🙃

118 بازدید | 10 پست

نمیدونم چی بگم اصن ولی هیچکسو ندارم بابام مرده حس میکنم از وقتی رفته دیگه منو دوس نداره درگير کارای خودشه وقتی تو کفن دیدمش گفتم بابام نیست. ته قلبم حس میکنم واقعا این اتفاقاتو تو این سن کم تجربه نکردم خودمو میزنم به راهی دیگه (:

🖤💔🥀

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه دستش از دنیا کوتاهه نمی تونه بهت خودشو نشون بده ولی مطمئن باش هنوز بهت فکر می کنه و از حس ناراحتیت ناراحت میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شاید با مرگ تموم میشیم واقعا اون دنیا وجود داره

والا من کوچیک بودم یبار تونل نورو دیدم می گم اون دنیا هست

و اینکه اتفاقاتی واسم افتاده که می دونم اونایی که اینجا مردن جای دیگه زندن و از حال ما خبر دارن

مثلا مادر بزرگم یعنی مامان بابام :)))

میاد میره تو خواب کسی که اذیتم کرده یکیشون اصلا مادربزرگم که سی سال پیش مرده رو ندیده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
والا من کوچیک بودم یبار تونل نورو دیدم می گم اون دنیا هست و اینکه اتفاقاتی واسم افتاده که می دونم او ...

ولی من خیلی سنم کمه واسه نداشتن بابا چرا خدا سراغ ادمای بد نمیره نمیدونم

حق داری عزیزم 💔

با خدا حرف بزن

ازش کمک بخواه

خدا همیشه هست

خودش می گه من هیچ وقت نمی میرم خودم کنارتم