2777
2789

من با ۱۲ تا آقا همکار هستم

اکثرا از من خیلی بزرگ ترن مثلا ۲۰ سال

رفتار های خوبی دارن وقتی میرسیم حال و احوال گرم میکنیم و طی روز هم تایم های استراحت صحبت میکنیم و روابط خوبی داریم ....یکی از همکارای آقا ۳ سال از من بزرگ تره اصلا نمیتونم تشخیص بدم چطور باهاش رفتار کنم یه روز خیلی گرم حال و احوال میکنه یه روز کلا جواب سلامم نمیده ...موقع خداحافظی ما همگی برای هم بوق میزنیم براش حتی بوق زدم جواب اون بوقه هم نداد😂یه روز میاد داخل گروه همکاران باهام تعریف میکنه یه روز کلا محل سگ هم نمیده ازین آدما تو مسیرتون بوده تا حالا چطور رفتار کنه آدم بالاخره ؟

من با آدما مثل خودشون رفتار میکنم

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب ازکجامیدونی همون لحظع میخادفلان کاروبکنه ک شماهم همون رفتارومیکنی؟

چون میدونم دمدمی مزاج هیچوقت صحبت باهاش شروع نمیکنم اگر هم مجبور باشم باهاش حرف بزنم کاملا بی تفاوت رفتار میکنم

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
روزی چندییین بار،جوری شدک من این مدلی باهاش رفتارکردم بعدخودش جذبم شدمخصوصاوقتایی ک محل نمیدادم

چی بگم بیشتر رفتارش شبیه تنفره 😂😂😂

بعضی روزها چنان همه جوره نگاه میکنه و تحویل میگیره بعضی روز ها یک نگاه هم نمیکنه آدم نمیدونه چیکارش کنه