2777
2789
عنوان

سوالی در مورد رفتار خانواده ی شوهر و خانوم ذهنم‌رو درگیر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست
نه خدایی حرکت سمی نزده بودن اتفاقا فوق العاده خوبن خاله ها و عمه های خودمم ماهنولی خب اخلاق خودمو می ...

منم ترجیحم اینه برای خودم

واقعا اینکه ادم احترامش حفظ بشه برام مهمه

همش بری بیای دیگه احترام میریزه به نظرم

منم ترجیحم اینه برای خودم واقعا اینکه ادم احترامش حفظ بشه برام مهمه همش بری بیای دیگه احترام میریزه ...

دقیقا

هرچی کمتر و سنگین تر باشی ، احترامت بیشتره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هرچی کمتر و سنگین تر باشی ، احترامت بیشتره

همینم من متوجه شدم . اصلا سبک میشی بری بیای زیاد . فکر کنم هدف اون خانواده ی شوهر یا خانوم که عضو جدید رو همه جا میبرن اینکه بگن نوکر خاندان ما باش

خب بریم اونجا چه کنیم اخه ی بار میگن مام میریم سالی ماهی ی بار واقعا خونه ی خاله ی شوهر چرا ی ادم با ...

😑😐😐چرا فکر میکنی دوره

اونطوری باشه شوهرتم نباید بیاد خونه خاله تو و باید بگه دوره

میشه اینجوری؟پس با کیا باید رفت و آمد کنید؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😑😐😐چرا فکر میکنی دوره اونطوری باشه شوهرتم نباید بیاد خونه خاله تو و باید بگه دوره میشه اینجوری؟پس ...

اره نیاد کجا بیاد اصلا یا خاله ی من چیکار داره . اصلا چرا بیاد اونجا 😐😐 هیچی رفت و امد نمیکنیم مگه بیکاریم هرروز بریم اینور اونور