2777
2789
عنوان

بچها من امروز یه دیت فوق سم داشتم

274 بازدید | 23 پست

قضیه از این قرارع که یک روز با دوستم داشتیم از دانشگاه برمیگشتیم که ی پسره موتور سوار با کلی اسرار به من گفت تو اینستا فالوش کنم ، گفت بلاگره و تازه پیج زده نیاز به حمایت داره منم گفتم باشه فالوش کردم ( ولی به دوستم نگفت)

بعد دیگه یکم حرف زدیم به من گفت بیا برای پیجم سوژه عکاسی شو ازونا ک دختر و پسر موتور سوار با کلاه کاسکت میگیرن ولی قبول نکردم

بعد دیگه امروز تو یه کافه همو دیدیم یکم حرف زدیم رفتیم بیرون یکم قدم بزنیم و بحث رفیق و اینا رو آورد ( انگار میخواست من رفیقش بشم نه پارتنر ) برگشت گفت من تو دنیا دوتا چیز میخاام یکیش موتوره که دارم یکبشم دختره چشم رنگیه

حالا منی که چشام مشکیه🫤

بعد بحثو آورد سر اینکه رفیق باشیم باهم ولی رفیقایی که دست همو میگیرن و همو بغل میکنن ...

پسره قدش کوتاه بود و ریش و سیبیل داشت

منم گفتم تایپم پسر قد بلنده که ریش و سیبیل نداشته باشه

عکس یکی از کراشامو بهش نشون دادم گفتم این طوری

الان این فازش چیه دقیقا؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تقریبا میشه گفت کس خله

یادش بخیر من سال۹۶میرفتم دانشگاه یه ۲۰۷نوک مدادی زد بغل پزشکی هم میخوند من حسابداری یه پسر باادب خوشگل شمارمو گرفت یه مدت دوس موندیم اما بهم زد باهام فهمیدم تایپش نبودم الان که ۱۱سال میگذره و تموم شده هنوز چشمم دنبالشه هنوز میگم چرا تایپش نبودم

اون ب شدت تایپم بود

این تقریبا میشه گفت کس خلهیادش بخیر من سال۹۶میرفتم دانشگاه یه ۲۰۷نوک مدادی زد بغل پزشکی هم میخوند من ...

آخه پسره تایپم نبود من بهش لطف کردم باهاش رفتم بیرون بعد برگشت اینجوری گفت 😑

خب تایپش نیستم چرا آیدی میده؟