royagol24 مدیر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1389 عنوان چطور کسی ک رفته رو بسوزونیم | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست نگین فراموش کنو ایناراهکار بدیناینم بگم من ب هرکی داستان رابطمونو تعریف کردم حتی پیش مشاورهمه گفتن چ بهتر ازش جداشدی ادم مناسبت نبود وولی چون موقع جدایی خیلی بد باهام رفتار کرد و ضمن اینکه فک میکنه خیلی عاشقشم، دارم میسوزمدلم میخاد پشیمون بشه 1404/09/18 | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16015 یه قانون نانوشته وجود داره که بنظرم بهتره بدونی:وقتی کسی فکر میکنه تو از رفتنش پشیمونی و داری میسوزی ... طرف من همش دخترا رو فالو میکرد و اد استوریشون میکردکامنت بلند بالا براشون میزاشتسعی میکرد منو بسوزونهیعنی خودش داشت میسوخت؟من با اینکه حرصی میشدم جلو خودمو میگرفتم و استورس عادی یا شاد میزاشتمیه روز زنگ زد پرسید با کسی نرفتی تو رابطهگفتم نه ، گقت پس خوبه😂😂 😘Thanks GOD
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1389 دلیل جداییتونو بگو تا راهکار بدم تو خصوصی میگم درخواست بده
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 4779 منظورم جداییه و کات😐😐 شاعر میگه :موندن و سوختن و ساختن همه یادگار عشقه ، انتقام از تو گرفتن کار من نیست ، کار عشقه
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1389 بی تفاوتی و پیشرفت از کجا معلوم اون متوجه پیشرفت منشهفک نکنم دیگ حتی اینستام روهمچک کنه هرچند انفالو کردیمولی شمارمو داره
فریناد03 عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 3283 طرف من انقد دورش پر از دختر بهتر و خوشگلم تر و آدم حسابی به کلیه چپش هم نیست که من رفتم هیچ وقتم پشیمون نمیشهمطمئنم یه ازدواج موفق هم میکنه ولی من بی نهایت باهاش مهربون بود . بد جوری من تخریب و تحقیر کرد ولی روز به روز داره موفق تر و خوشبخت تر میشه
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6653 یادت باشه میخای خودتو به کسی یادآوری کنید فقطططط پیشرفت کن آتیش میگیره طرف چه اکس باشه چه هرکس دیگه ... پیشرفت چی؟ کاری تحصیلی مالیبرای خانم کدومش خوبه؟ لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1389 طرف من انقد دورش پر از دختر بهتر و خوشگلم تر و آدم حسابی به کلیه چپش هم نیست که من رفتم هیچ وقتم پشی ... ولی طرف من نهبارها میگفت دختری ک معیارای منو داشته باشه خیلی کم بوده و تو خیلی از معیارامو داریمنم همه جوره سر بودم بش
فریناد03 عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 3283 ولی طرف من نهبارها میگفت دختری ک معیارای منو داشته باشه خیلی کم بوده و تو خیلی از معیارامو داریمنم ه ... منم کم نیستما هم خوشگلم هم تحصیلات شغل ولی اون و دخترای دورش عالی انولی منو بازی داد
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2641 طرف من همش دخترا رو فالو میکرد و اد استوریشون میکردکامنت بلند بالا براشون میزاشتسعی میکرد منو بسوزون ... دقیقا درست فهمیدیوقتی طرف تماااام تلاشش رو میکنه که به تو بفهمونه اون بدون تو خوشحاله یعنی از درون داره میسوزه
khackendaz عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 622 نه بابا لمسی حسی هیچی . پس به کتفت بگیر خیلی دلش بخاد فقط کم محلی کن مادرش گ.ائیده میشه
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1389 منم کم نیستما هم خوشگلم هم تحصیلات شغل ولی اون و دخترای دورش عالی انولی منو بازی داد لابد خودش خوبه ک دخترای خوب دورشناک بازیت داده چوبشو میخوره
selinaz402 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 849 پیشرفت چی؟ کاری تحصیلی مالیبرای خانم کدومش خوبه؟ برای خانوم هر دوتاش به قول دوستم اینقدر برو بالا پیشرفت کن که هرکس بهت گفت نه دلت براش بسوزه💯 سلیناز سادات همهی زندگیم🧿❤️
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16015 دقیقا درست فهمیدیوقتی طرف تماااام تلاشش رو میکنه که به تو بفهمونه اون بدون تو خوشحاله یعنی از درون د ... این سوختنه و شدتش از علاقه میاد؟ 😘Thanks GOD
perfectstorm عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2641 این سوختنه و شدتش از علاقه میاد؟ ممکنه اینطور باشه، ممکنه هم نهشاید چون دوست داره و حالا میبینه تو بدون خوشحالی ناراحته یا اینکه دیگه علاقه ای بهت نداره ولی انگار یجور کینه ازت داره نمیتونه خوشحالیت رو ببینهالبته مورد دوم از خامی و نابالغ بودن فرد میاد