2777
2789
عنوان

درد دل

57 بازدید | 10 پست

سلام نمیدونم خودمم این تاپیک درمورد چیه ولی شاید احساس کمبود توی خودم شاید بشه اسمش نمیدونم

خب من 16 سالمه و خب بعضی وقتا همسن هام رو میبینم که اونا یه چیزی دارن برای ارایه خودشون یا شخصیتشون من به خودم نگاه میکنم میبینم هیچی ندارم هیچ هنری ندارم یا هر چیزی حتی خیلیم محدود ترم نسبت به اونا یا خیلی در کنارشون خودمو خوشبخت نشون میدم ولی خب خیلی کمبود دارم توی خودم نمیدونم این حسبرام جدیده اینکه همه خاصن جز تو...عجیبه نه؟ تا حالا اینجوری شدین؟

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

توهم به استعداد هات توجه کن.سعی کن به نوک قله توجه کنی و بهش برسی.هیچ کس کامل نیست خیالت راحت.تو هم ...

ولی هی به خودم نگاه میکنم و میبینم از پوچ هم پوچ ترم استعداد خاصی هم ندارم کارای زیادی کردم اما نمیدونم فکرنمیکنم انقدر چیزی خاص باشه برام در مقابله با بقیه وقتی هستم همیشه این فکره تو سرم که چقدر من پوچم و چقدر زندگی اون ها خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی هی به خودم نگاه میکنم و میبینم از پوچ هم پوچ ترم استعداد خاصی هم ندارم کارای زیادی کردم اما نمید ...

همیشه پایین تر از خودت رو هم ببین.دنبال استعداد یابیت باش.تو وجودته مطمعن باش.پیداش کن.روش تمرکز کن.بیشتر از همه به درست برس.با درس خوندن به رتبه بالاتر برسون خودت رو.این دیگه دست خودته که دکتر معلم بشی یا کارگر یه کارخونه ای چیزی.

همیشه پایین تر از خودت رو هم ببین.دنبال استعداد یابیت باش.تو وجودته مطمعن باش.پیداش کن.روش تمرکز کن. ...

من درسم خوبه توی مدرسه خوبیم و همه اینا به کنار

ولی کنار اینا خوشحال نیستم یعنی جز اینا هیچی ندارم برای توصیف خودم

شاید حداقل کاری که خوشحالم میکنه خانوداه ای که سرزنش نمیکنه نمیدونم محدودم نمیکنه نبود حالم بهتر بود

من درسم خوبه توی مدرسه خوبیم و همه اینا به کنارولی کنار اینا خوشحال نیستم یعنی جز اینا هیچی ندارم بر ...

هر کاری که خانواده واست میکنن به نفعته بخدا که به نفعته.دلسوز تر از اونا نداری.اگه دلسوزت نبودن ولت میکردن به حال خودت

هر کاری که خانواده واست میکنن به نفعته بخدا که به نفعته.دلسوز تر از اونا نداری.اگه دلسوزت نبودن ولت ...

اره ولی محدود بودنم فرق داره خیلی تا اینجای زندی کمکم کردنا واقعا ولی بعضی وقتا حس اسیر ها رو دارم دلم میخواد برم بیرون بدوم تا یکم خالی بم ولی خب محدودم و اسیر خونه حس نفسس تنی داره زمدگیم یا خوابیدنه یا درس

اره ولی محدود بودنم فرق داره خیلی تا اینجای زندی کمکم کردنا واقعا ولی بعضی وقتا حس اسیر ها رو دارم د ...

با خونواده وقت بزار باهاشون برو بیرون.ببرشون بیرون.خوبه که خونواده داری.عشق کن باهاشون.بهترینای زندگی آدما.خونوادشونه

با خونواده وقت بزار باهاشون برو بیرون.ببرشون بیرون.خوبه که خونواده داری.عشق کن باهاشون.بهترینای زندگ ...

تا جایی که میدونم من اسیر اونام نه اونا اسیر من اونا میرن بیرون ولی خب من درس دارم و باید توی اتاقم تا دیر وقت فقط درس بخونم

تا جایی که میدونم من اسیر اونام نه اونا اسیر من اونا میرن بیرون ولی خب من درس دارم و باید توی اتاقم ...

یکم تحمل کن.یواش یواش به جاهای خوب میرسی.الان وظبفت تحمل کردن این سختیه تا آینده راحت زندگی کنی.مطمعن باش