2777
2789
عنوان

تاپیک زدم بیاید ببینید یکی از کاربر ها چجوری جوابم داده😒😒😏

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ عجب بلاخره یک نفر پیدا شد درکم کنه

ببین عزیزم توی این سایت مد کردن استاتر هررررررررموضوعی رو مطرح کنه و بابتش ناراحت باشه تا کاربرا مقصر صددرصدی نکنن استاتر رو ول نمیکنن

اینو یادت باشه همیشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

نباید آیدی نامزدتو میدادی به رفیقت

از بس گفت منم گفتم بیا من به محمد اعتماد دارم ولی نباید سو استفاده کنه اشتباه کردم حق با توعه

تنها رقیبم آدمیه که دیروز بودم 🚶‍♀️.️ 

ببین عزیزم توی این سایت مد کردن استاتر هررررررررموضوعی رو مطرح کنه و بابتش ناراحت باشه تا کاربرا مقص ...

اوهوم شعور بعضیا همینه دیگه

اول بزرگ شین بعد وارد رابطه شید .

چرا باید شماره ، آیدی پارتنر تو بدی به دوستت ؟؟؟

ببخشید ولی قبول کن کار احمقانه ای کردی

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اول بزرگ شین بعد وارد رابطه شید . چرا باید شماره ، آیدی پارتنر تو بدی به دوستت ؟؟؟ببخشید ولی قبول ک ...

از بس گفت بده امتحانش کنم چی میگفتم دیگه

از بس گفت بده امتحانش کنم چی میگفتم دیگه

باید میگفتی من خودم امتحانش کردم ممنون لازم نمیبینم دیگه این کارو تو انجام بدی . رک باید حرف میزدی

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
باید میگفتی من خودم امتحانش کردم ممنون لازم نمیبینم دیگه این کارو تو انجام بدی . رک باید حرف میزدی

گفتم ولی گیر داده بود میخواست سابت کنه اینم خیانت کاره ک موفق نشد