2777
2789
عنوان

پر شدن بدن

1585 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.

پیشنهاد بدین برای تناسب اندام.

من 160 قدمه و 52 وزنم.

بعد زایمانم خیلی خوب شده بود هیکلم اما الان باز چون شیر میدم و دخترم شیطونه لاغر شدم.

مخصوصا پایین تنم دوست دارم پر شه.چیکار کنم؟

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متناسبی که  ۵۵ بشی خوبه

کلا فرم رون و با س ن ت چه مدلیه بر آمده یا تخت.اگه قوس کمر داشته باشی و حالت برآمده داشته باشه  وقتی چاق شی پر میشه 

وگرنه با س ن های فرو رفته و تخت اصلا پر نمیشن

متناسبی که  ۵۵ بشی خوبه کلا فرم رون و با س ن ت چه مدلیه بر آمده یا تخت.اگه قوس کمر داشته باشی ...

نه قوس دارم.بعد رایمانم قشنگ پرررر شده بود.چون بچه کوچیک دارم نمیتونمم باشگاه برم

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
نه قوس دارم.بعد رایمانم قشنگ پرررر شده بود.چون بچه کوچیک دارم نمیتونمم باشگاه برم

پس دوباره میشه

دوران شیر دهی طبیعیه که مادر لاغر بشه بدنش افت کنه نگران نباش فقط میوه جات زیاد بخور ک رنگ و روت نپره

چاق میشی دوباره

سلااام بر همگی.... منم از اون دسته افرادیم که لاغر بودم و خیلی کاهش وزن داشتم و زود مریض میشدم... یکی از اقواممون بهم یه ایدی داد ایدی یه داروساز بود که تو داروخونه کار میکنه... یه سری سوال ازم پرسید و برام یه شربت ساخت بعد من چون خیلی لاغر بودم سه دوره شربتو مصرف کردم یعنی سه ماه ... خیییییییلی عالی بود... خیلی راضیم😍 الانم یک ماه دیگه عروسیمه خیلی بدنم پر شده و رو فرم اومده...شمارشون پاک شده از گوشیم من یه ایدی دارم ازشون کسایی که میخوان واقعا چاق بشن برن باهاشون صحبت کنن... راستی من صورتمم خیلی تپل شده.. این ایدیشون: @pharmacist_esf