2777
2789
عنوان

به نابینایی فکر می کنم 😭

107 بازدید | 13 پست

دیدید کسی که بعداً کور شده باشه ؟

تصورشم عذاب آوره که آدم یهو سر حادثه ای کور بشه

کسی که قبلاً میدید تو یه لحظه دیگه نبینه

ما یکی رو داریم خیییییییلی دلم میسوزه سر تزریق آنتی بیوتیک کور شد

مثال اونایی که تو تصادفات یا بیماری ها انفجار ها سوختگی ها و.... کور میشن غیر قابل تصوره من باشم خودم رو .....

حالا من همیشه انگار وسواس فکری پیدا کردم که نکنه چون تو خانواده مون چند نفر مشکل قرنیه و مشکل شبکیه دارن منم بشم . گاهی با استرس زیاد میخوابم میترسم امشب ببینم و صبح دیگه نبینم چشامو ببندم دیگه نبینم

این چه مرض بدیه افتاد ذهنم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

فکر نکن بهش

منم یهو چند سال پیشها بیناییم کم شد

یه عالم دردسر و بدبختی کشیدم هنوز دارم میرم ام ار ای و انواع تست های چشم پزشکی

ولی داره بهتر میشه

شانس اوردم وگرنه خیلی ها بر نمیگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم نابینا بودم و هیچوقت نمیدیدمش

زبونتون رو گاز بگیر بابا این چه حرفیه آخه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

فکر نکن بهش منم یهو چند سال پیشها بیناییم کم شدیه عالم دردسر و بدبختی کشیدم هنوز دارم میرم ام ار ای ...

استرسم بیشتر شد که

چرا بیناییت کم شد علت چی بود

استرسم بیشتر شد کهچرا بیناییت کم شد علت چی بود

نمیدونم

داروی هورمونی استفاده کرده بودم

اون وسطا به ام اس و خودایمنی هم شک کردن ولی ام ار ای و ازمایشا سالم بود

کلا همینه ادمیزاد یهو شب میخوابی صبح پا میشی یه بساطی درست میشه واسه ادم

تازه مرض قندیاهم چشاشون از دست میدن😐الان ی استرس دیگه هم بهت وارد کردمکلا بسپار بخدا

وای استرس بیشتر شد . چون مادربزرگم و دختر عموم و پدربزرگم و عموم قند دارن مادربزرگ و عموم تزریق با آمپول درون شبکیه چشم هی میکنن

نمیدونم داروی هورمونی استفاده کرده بودماون وسطا به ام اس و خودایمنی هم شک کردن ولی ام ار ای و ازمایش ...

یا ابالفضل العبااااس تر

با احترامبه تمام بانوان روشن دلنی نی سایت استاد زهرا ایت👋

متوجه جمله تون نشدم

منم همیشه فکر میکنم به این چیزا.

وقتایی که ناامید میشم یا ناراحتم به خودم میگم واسه چی ناراحتی خوانوادت پیشتن پس از پیششون بودن لذت ببر،میتونی ببینی پس خوشحال باش،میتونی راه بری و حرف بزنی پس شکرگذار باش ممکنه روزی دیگه این نعمت هارو نداشته باشی،و زودی حالم خوب میشه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

منم همیشه فکر میکنم به این چیزا.وقتایی که ناامید میشم یا ناراحتم به خودم میگم واسه چی ناراحتی خوانوا ...

چه خوب

ایشون که اسمشون و بردن نابینا هستن

آهان