2777
2789
عنوان

همه بخونین(کلاهبرداری)

1168 بازدید | 21 پست

دیروز یه اس ام اس برام اومد که شما برنده ۱ میلیون پول به اضافه هدایا شده اید اسم وآدرستونو پیامک کنین منم فرستادم 

الان یه خانومه باشماره ایرانسل زنگ زده که شا.رژ زیاد خریدین برنده یک میلیون بن شدین به اضافه چندتا لوازم خونگی که براتون میفرستیم فقط شما باید ۷۵ هزارتومن بابت هزینه پستی بدین به مامور پست گفتم از یک میلیون کم کنین بفرستین گفت نمیشه گفت برو خانم کلاهبردار اگه میخواستی این همه هدیه بدی لنگ ۷۵ تومن نبودی

چقد کلاهبرداری زیادشده آخه خدا

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خواهرم از طرف ایرانسل یک پک  که شامل لوازم آشپزخونه میشد فک کنم فرستادن 

۳۰۰ ازش بردن ولی پول اون وسایل تقریبا دوبرابر یا بیشتر بود!

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

دقیقا این واس یکی از اشناها پیش اومد اونک پول رو هم داده بود واسش جعبه خالی فرستاده بودن😂😂😂😂😂😂

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

با چه جرئتی آدرس رو گفتین؟؟؟

والا من اینجور پیامها رو باز هم نمیکنم چه برسه بهوام حواب بدم.

الان تا نت رو روشن میکنم کلی پیام میاد که شمهرتون تو قرعه  ۱۰۰میلیونی ثبت شده و فلان قدر شانس برنده شدن دارید فقط پاکشون میکنم حتی باز نمیکنم.

خیلی هاشون تله هست و گوشی رو ویروسی میکنه.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

عزیزم گفته بده به مامور پست نگفته واریز کن .چند سال پیش برا بابام هم همین اتفاق افتاد باور نکرد آخرش گفتن برو پست اونجا چیزاتو تحویل بگیر فقط 250باید بدی پست رفتن دیدن تا کلی وسایله

مهربون باش فقط همین ...  
شامل این چند تا چیز بود.

پلو پز چند کاره ، سرویس چاقو،ترازودیجیتال،سبزی خرد کن،همزن برقی،آبمیوه گیر دستی،یه نوع چسب که کف پا میزنن درد رو میگیره از اونا هم بود

مهربون باش فقط همین ...  

تا نت رو روشن کنم اینا میاد ولی همشون رو نخونده پاک میکنم

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)