2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانش آموزاش دبیرستانین؟ اگه آره بهتره پیششون کلا حرفی که مربوط به درس نیست نزد ولی حالا این دیگه واق ...

آره دبیرستانین

دقیقا من هم میگم و فقط باید در مورد درس صحبت کرد

حرف ایشون بد نبود. ولی برای داداشم معلم راهنمایی برگشته گفته درس چیه بدرد چی میخوره حالا منم درس خو ...

حرفای داداشت بد آموزی داشته

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها چقدر ناامید هستند و بیشتر بچه ها میخوان برن دیگه ولی یه وقت هایی ممکنه آدم یه چی بگه که بعد ب ...

آره متاسفانه 😢😢از ما که گذشت الهی که آینده ی قشنگی در انتظار بچه هامون باشه

آره دبیرستانین دقیقا من هم میگم و فقط باید در مورد درس صحبت کرد

آره من خودم دبیرستانیم میدونم تو هر کلاسی زیرآب زن وجود داره و بچه هایی که الکی حرف در میارن یه چیزی در مورد معلمه میندازن رو زبون کل مدرسه

Think I'll miss you forever

معلم تاریخ ما اینقدر حرفا سیاسی میزد ولی هیچ کس از بچها هیچی نمیگفت به کسب یعنی زیرآبش نمیزدن کلا کلاسمون پایه بود با معلمم هماهنگ بودیم حرفاشو تایید میکردیم 🤣🤣🤣 حالا معلم چ پایه ای هست اگه دبیرستانه که بچها پایه اند

آره دردسر میشه بچه ها میرن خونه میگن مادرا میان پیش مدیر

دققیقااا

بچه ها کوچیکترین حرفهارو میرن به خونواده هاشون میگن

و مامان و باباها آماده که فرداش شال و کلاه کنند و بیان مدرسه و از معلم بگن

فکر میکنم این بحث رو میشه یه جوری جمعش کرد و یه چی بگه

درمورد معلمی هم اینقدر درس بخون پول کتاب ودانشگاه اخرش هم یه حقوق ناچیز بازبون درازی بعضی ازاولیا... ...

اوهوم

هم اولیا

هم یه سری از بچه ها

هم اداره و هم کادر مدرسه و ....اذیت میکنند