2777
2789

همین که جنسیت اصلیشون معلومه جای شکرش باقیه

و کلا اینکه بر عکس شده خانوما تو ددی سایتن

اقایونم تو نی نی سایت

پس یه برابری اینجا داریم

به نظر من خوبه یه سایتی ساخته بشه برای هر دو جنسیت که توهین و دلخوری پیش نیاد تردزم که متاسفانه نیاز به وی پی ان داره و همه هم که وی پی ان ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ددی سایت نمیدونستم هست اصلا

درکل نی نی سایت برا زنان و زایمانه و هر دلیلی هم برای مردای اینجا اوردم خودشون قانع شدن جاشون اینجا نیست و الکیه بودنشون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بعضی هاشون باشعورن

ولی بعضیا بیشعور

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

چون اینجا نی نی سایته و سایت مخصوص بارداری و اقدام و پریود و مشکلات زنانه است خب وقتی اقایون اینجا باشن ادم اولا روش نمیشه خیلی سوالا رو بپرسه اگر هم بپرسه سیل درخواست ها از اقایون شروع میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب عزیزم مسئله اینه که اینجا سایت زنانه اس

اگر یونی سک.س بود موردی نداشت حضور داشته باشن

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!