2777
2789
عنوان

صدمیلیون دادم لباس خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی به کیه منم از ۴۲۱ میلیون ۴۲۰ میلیونشو دیروز لباس خریدمنمیدونم با یه تومن باقی موندش چکار کنم

طلا بخر

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

طلا بخر

فکر خوبیه ممنون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مبارکت باشه

نمیدونم حالا تاپیک چقد راسته

اما باید بگم ب کامنتا ک ۱۰۰ ملیون چیز زیادی هم نیس واسه لباس

من خودم ادم خیلی معمولیم فک نکنید پولدارم یا چیزی اما از ی جا خرید میکنم قسطی میده واقعا قیمتا نجومین.

نه مشخصه این کاره نیستی درصدگیراییش خیلی بالاستا

این خیلی داغونه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

کی به کیه منم از ۴۲۱ میلیون ۴۲۰ میلیونشو دیروز لباس خریدمنمیدونم با یه تومن باقی موندش چکار کنم

ازدیشب تاصب ۲۷میلیونوکردی۴۲۱😱چجوری لهنتی چجوری آخه😂

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

مبارکت باشهنمیدونم حالا تاپیک چقد راسته اما باید بگم ب کامنتا ک ۱۰۰ ملیون چیز زیادی هم نیس واسه لباس ...

زیاده چرا زیاد نیس 😐

مثلا سه تا کاپشن بگیره دونه ای شیش تومن دیگه چخبره

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

مبارکت باشهنمیدونم حالا تاپیک چقد راسته اما باید بگم ب کامنتا ک ۱۰۰ ملیون چیز زیادی هم نیس واسه لباس ...

۱۰۰ملیون برا لباس چیزی نیس ولی ما همون ۱۰تومنم زورمون میاد و نداریم ۸۰درصد مردم الان همینن

ازدیشب تاصب ۲۷میلیونوکردی۴۲۱😱چجوری لهنتی چجوری آخه😂

وصلم عزیزم😌😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

زیاده چرا زیاد نیس 😐مثلا سه تا کاپشن بگیره دونه ای شیش تومن دیگه چخبره

نمیدونم حالا استارتر شاید خیلی چندتا چندتا خریده

اما ما عربیم ولباسایی ک میخرم همون محلیا خیلی گرونن یعنی ۱۰۰ ملیون در واقع برا شخص من ۵ ۶ قلم میشن فقط چون لباسامون گرونه

مانتو وشلوار واینا نمیپوشم نمیدونم هزینه هاشون چقده