2777
2789
عنوان

قرص اعصاب و بارداری

33 بازدید | 5 پست

سلام. قبلا قرص مصرف میکردم و نتیجه عالی ولی از ترس بارداری قطع کردم. الان هرجور فکر میکنم من اگه باردار بشم، با این حجم از استرس و غم بینهااااایتی که دارم بچه یا جسمی آسیب میبینه یا روحی. چیکار کنم؟؟؟ مایلم کلا بچه دار نشم ولی همسرم موافق نیست.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا من الان باردارم و قرص آسنترا هم مصرف میکنم بخاطر استرس

از قبل از بارداری مصرف میکردین؟ من زندگیم واقعا زجر آوره حس میکنم راهی جز قرص ندارم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
از قبل از بارداری مصرف میکردین؟ من زندگیم واقعا زجر آوره حس میکنم راهی جز قرص ندارم.

اره

خب چ اصراری داری ک نخوری.. من شرایطم حاد نبود ولی برا اینکه اروم تر باشم و سر هر چی استرس نگیرم میخورم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول درمان کامل و مشاوره بعد

درمان شدنی نیستم. سالها وقت و پولم رفت توی جلسه های مشاوره. باز صد رحمت به قرص که اقلا یه اثر کوچیک گذاشت.