سلام. قبلا قرص مصرف میکردم و نتیجه عالی ولی از ترس بارداری قطع کردم. الان هرجور فکر میکنم من اگه باردار بشم، با این حجم از استرس و غم بینهااااایتی که دارم بچه یا جسمی آسیب میبینه یا روحی. چیکار کنم؟؟؟ مایلم کلا بچه دار نشم ولی همسرم موافق نیست.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
وا من الان باردارم و قرص آسنترا هم مصرف میکنم بخاطر استرس
از قبل از بارداری مصرف میکردین؟ من زندگیم واقعا زجر آوره حس میکنم راهی جز قرص ندارم.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
درمان شدنی نیستم. سالها وقت و پولم رفت توی جلسه های مشاوره. باز صد رحمت به قرص که اقلا یه اثر کوچیک گذاشت.