2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

47 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خیلی نگرانم میشه کمکم کنید ۲۳ مار اخرین پریودم بود و چون فیبروم های زیادی دارم تا فهمیدم باردارم رفتم دکتر ۲۷ ابان دکتر سونو کرد و گفت تقریبا ۴ هفته ای و ی ساک کوچولو داری و برای ۳ هفته دیگه یعنی ۲۷ اذر سونو قلب نوشت و من رفتم جای دیگ سونو انجام دادم که تو سونو به علت فشار فییروم ساک حاملگی کمی دفورمه بود و گفت براساس سایز ساک ۱۰ میلیمتر بود ۶هفتمه و کیسه زرده و قلب دیده نشد و گفت به احتمال خیلی زیاد بارداری پوچه و امید نداشته باش و امروز رفتم پیش دکتر خودم قرار شد هفته دگه دوبار سونو بدم بنظرتون بارداری پوچ امید نداشنه باشم؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بارداری
0
0%
بارداری
0
0%

عزیزم هشت هفته باید بری برا سونو قلب

تا اون موقع صبر کن

بارداری پوچ هم نیست إنْشاءالله

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم هشت هفته باید بری برا سونو قلبتا اون موقع صبر کن بارداری پوچ هم نیست إنْشاءالله

میدونم چون ۲۷ ابان دکتر گفت ۴ هفتنه رو اون حساب ۱۷ اذر باید ۷ هفته و ۵روزم میشد ولی سونو ۶ هفته نشون داد

مرسی عزیزم امیدوارم پوچ نباشه ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زمان لقاح برای بعضیا دیر تره

یک هفته تاخیر تو سونو دلیل بر بارداری پوچ نیست

شما بزار اوایل دی ماه برو سونو مجدد که الکی استرس نگیری

من دوتا سقط داشتم دور از جونت و اینا برام تجربه ست

البته بعدش به لطف خدا مجدد باردار شدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم زمان لقاح برای بعضیا دیر ترهیک هفته تاخیر تو سونو دلیل بر بارداری پوچ نیستشما بزار اوایل دی ما ...

مرسی عزیزم خیلی بهم استرس دادن دکتر گفت هفته دیگه دوباره سونو بده ولی صبر میکنم ۲ دی میرم که ۸ هفته کامل یشه