2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن یه زن مدرن امروزی نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 67 پست

یکی از آشناها درس خونده و شغل داره ولی استرسش زیاده ارزوش اینه که ان شاءالله همسرش اونقدر پولدار بشه که دیگه مجبور نباشه بره سرکار و کارای روتین خونه داری و زندگی رو بدون استرس و با خیال راحت انجام بده

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دوست دارم مدرن باشم اصلا حجاب رو دوست ندارم ولی همونم کوفتم میشه چون میترسم عذاب کنن به نظرت ...

ینی شما زوری و از ترس حجاب دارین ؟؟
حجاب ک خیلی خوبه اقتدار میده ب ادم امنیت میده حس ارامش میده . بی حجابی ک مدرنیته نیست فک میکنید اگ حجاب رو بذارید کنار خیلی مدرنِ؟؟؟

من تا پارسال یه زن شاغل با کلی فعالیت اجتماعی و مراوداتدوستانه بودم

ولی الان یک زن ساده خانه دار بدون حاشیه

من خیلی خسته بودم و کمآورده بودم و یه سری چیزا دیگه برا قابل تحمل نبود برای همین تیپ زن ساده رو راضیم نمیدونم تا کی

من خیلی دوست دارم مدرن باشم اصلا حجاب رو دوست ندارم ولی همونم کوفتم میشه چون میترسم عذاب کنن به نظرت ...

کاری که خدا ازت خواسته رو انجام بده !

نه مردم و روزگار و مُد

مد هر روز یه چیز میگه نمیشه هر روز به ساز مد دنیا استایل کرد اکثر وقت ها مد با اون چیزی که خدا گفته تناقض داره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من دوس دارم خونه ام پر از فرش دستباف باشه با پُشتی، بدون مبل و میز و صندل

دوس دارم کرسی داشته باشم

هر روز خونه رو تمیز کنم و به حساب و کتاب داخل منزل برسم

پول شوهرم دستم باشه و از همدیگه حساب ببریم

بچه بیارم ۳ تا و با همه شون وقت بگذرونم و بازی کنم

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

من همینم

دایره دوستام ب انگشتای یک دست هم نمیرسه

همه وقتمو صرف خانواده خودمو شوهرمو بچم میکنم

حتی شده بارها مسخرم کردن ولی اهمیتی نداره برام

کارو فکر خودمو دنبال میکنم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ینی شما زوری و از ترس حجاب دارین ؟؟حجاب ک خیلی خوبه اقتدار میده ب ادم امنیت میده حس ارامش میده . بی ...

نگفتم مدرن میشه اتفاقا من با حجاب هارو دوست دارم خوشبحالشون

ولی واقعا از عذاب میترسم اگه سرم کنم هم وگرنه علاقه قلبی به حجاب ندارم واقعیتش اگرم سرم کنم از ترس هست

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

ینی شما زوری و از ترس حجاب دارین ؟؟حجاب ک خیلی خوبه اقتدار میده ب ادم امنیت میده حس ارامش میده . بی ...

اتفاقا بی حجابی و به نمایش گذاشتن بدن زنان مال دوره جاهلیت بوده پیامبر قربونش برم اومد و بساط سو استفاده از بدن زنان رو برچید اما متاسفانه خیلیا اینو هنوز متوجه نیستن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من شاغل هستم . حجابمم در حد نرماله یعنی شال سر میکنم ولی کمی موهام مشخصه معمولی مثل قبلنا . ارتباطاتم خوبه . خونه و زندگیمم تمیزه و آشپزیم سر وقته . گاهی هم که همسرم سرکار باشه خودم تنهایی میرم خرید یا دور میزنم و پیاده روی و بهم آرامش میده ولی با جمع دوستانه نمیرم . تنهایی بیستر بهم کیف میده

کاری که خدا ازت خواسته رو انجام بده !نه مردم و روزگار و مُدمد هر روز یه چیز میگه نمیشه هر روز به ساز ...

نه مد برام مهم نیست لباسای خوشگل دوست دارم مثلاً شلوارک های لی جدید رو دوست ندارم اینایی که کوتاه هست تیپی که دوست دارم کت شلوار هست که من مثلاً رو باسن رو بپوشه یا پیرهن شلوار دوست دارم

ولی نمیدونم کلا حجاب اگه من روزی بزارم از ترس هست نه از علاقه از جهنم میترسم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

آره من هستمولی شجاعت اینکه توی جمع دوست و خانواده اینو بگمو ندارمچون متوجه منظور آدم نمیشن

یعنی شما چه مدلی زندگی میکنید تو خونه چیکار میکنید .دید اجتماعی بقیه ب شما چیه