2777
2789
عنوان

روز سيزدهم از انتقال جنين دو روزه

13095 بازدید | 33 پست

سلام بچه هاجون خيلي خيلي نا اميدم امروزهم بي بي چكم منفي بود فردا بايدازمايش بدم كسي بوده كه بي بي چكش منفي بوده ولي آزمايشش مثبت ديشب نخوابيدم ازگريه لطفا بيايين بگين وممنون ميشم يه صلوات هم برام بفرسين كه فردامثبت شه

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازایی داشتین؟

بله شوهرم اسپرمش شكل طبيعي نداشت وتنهاراه ميكرواينجكشن بود براي بارداري

بار اولتونه انتقال دادين؟ چند تا جنين انتقال دادي؟ فريز هم داريد؟

بله

٣تا دوتاخوب يكي متوسط

١٥جنين فريزداشتم الان١٢تاموند

بله ٣تا دوتاخوب يكي متوسط ١٥جنين فريزداشتم الان١٢تاموند

استارتر جان اگه اینبار مثبت نشد جوابت برای دفعه بعدی حتماااااااا بگو رحمت رو خراش بندازه...درصدش فوق العاده بالا میره..هیچ ضرری هم برات نداره..ببین در حالت عادی رحم لیزه و احتمال چسبیدن جنین حدود ۳۰درصده..اما با خراش انداختن رحم احتمالش بالای ۸۰ درصده..خیلییییی ها رو خودم میشناسم چندین بار آی وی اف یا میکرو منفی داشتن خراش انداختن باردار شدن...یه کار ساده بدون درد و بدون بیحسی و بیهوشیه.‌استارتر ببین دارم بازم بهت میگم اینکارو حتماااا انجام بده

خدای مهربونم دوستت دارم