2777
2789

مامانای گل اون ماه اول که هنوز نمیدونستید علائمتون چی بود؟

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

از عقب افتادن پری فهمیدم

من پریودام هیچوقت منظم نبوده ک اینو شک کنمم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه اولمو 4روز مونده به پریودی حال تهوع داشتم بی بی چک زدم مثبت شد آزمایش بنام هزار بود برای بچه دومم روز موعدم درد پا داشتم فلج شده بودم بی بی چک زدم خیلی خیلی کم رنگ بود با زور چشم دیده میشد بتام 500بود

سینههات متورم نمیشه؟نفخ؟زیر دلت پیچ نمیزنهاینا میتونه علائمش باشهترشح سفید

یکم سینه هام درد داره

نفخ هم دارم

گلاب ب روت زیردلم میپیچه و حال ب حولیه یهو گلاب ب روت اسهالم یهو یبوست

ترشح سفید نه ندارم

عقب افتادن ماهانه

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

من بچه اولمو 4روز مونده به پریودی حال تهوع داشتم بی بی چک زدم مثبت شد آزمایش بنام هزار بود برای بچه ...

کاش جور شه بیبی چک بخرم

عاایم بارداری با پریود فرقی نداره.فقط تاخیر در پریود مشخص میکنه.من سر بچه اولم لک لانه گزینی داشتم و تهوع قبل از بارداری سر بچه دوم هیچ علائمی تا ۷ هفته جز تاخیر پریود نداشتم.فقط یه چیزی دردی که برای بارداریم بود فقط تا موعد پریودم بود موعد رو که رد میکردم دردم خوب میشد

من تمام علائم پری رو داشتم خیلی بی حال و بی انرژی بودم تخمدان هام خیلی درد میکرد بعد ۱۰ روز که پریود نشدم مثبت شد تستم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اول بدخلق شدن و تحریک پذیری

بعدش درد و سفتی سینه و منقبض شدن رحم که یکم درد داشت

بعدش گشنگی لاعلاج

این آخری از همه شدیدتر بود لامصب هرچی میخوردم احساس ضعف میکردم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

من ببخشید ببخشید دیشب اقدام داشتم دخولمون بسیار عمیق بود بعد دخول هم تا صبح همینجوری خوابیدم بلند نشدم وقتیم بلند شدم هیچ از منی نریخت بیرون حالا از صبح توهم زدم یهو تو شکمم حس گرفتگی میکنم یا پا درد دارم حس میکنم توهمه