2777
2789
عنوان

در مورد دوره بهورزی سوال دارم⁉️

37 بازدید | 10 پست

من خیلی علاقه دارم به کارای بالینی

تهران زندگی میکنم.اگر این دوره رو برم باید بعدا روستا فقط برم کار کنم؟ حتما باید استخدام وزارت بهداشت شم؟ یعنی اگر ازمونشو رد شم نمیتونم مشغول بکار شم؟

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

پسردایی مامانم بهروزه تا جایی که یادمه هنوز قبول نشده بود ولی تو بهداشت مشغول به کار بود حقوقشم خوب بود مخصوصا دوران کرونا حقوقش بیشتر بود

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

پسردایی مامانم بهروزه تا جایی که یادمه هنوز قبول نشده بود ولی تو بهداشت مشغول به کار بود حقوقشم خوب ...

عه من شنیدم تا ازمون وزارت بهداشت قبول نشی نمیتونی کار کنی چجوریاس 🧐

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه من شنیدم تا ازمون وزارت بهداشت قبول نشی نمیتونی کار کنی چجوریاس 🧐

ن میشه من چند نفرو دیدم سرکارن همینجور ولی آزمون استخدامی ام شرکت میکنن

ن میشه من چند نفرو دیدم سرکارن همینجور ولی آزمون استخدامی ام شرکت میکنن

جدی چه خوب پس

منی ک داخل تهران ساکنم رو کدوم روستا ها استخدام میکنن 🫤منه دختر تنها سخته بخوام برم روستای دور🤦🏻♀️

جدی چه خوب پسمنی ک داخل تهران ساکنم رو کدوم روستا ها استخدام میکنن 🫤منه دختر تنها سخته بخوام برم رو ...

شرایط سختی داری پس بیشتر بهروزا ساکن همون منطقه ان

شرایط سختی داری پس بیشتر بهروزا ساکن همون منطقه ان

اوهوم 🥲اگه چیز دیگه ای هم میدونید در مورد بهورزی بگید ممنون میشم

اوهوم 🥲اگه چیز دیگه ای هم میدونید در مورد بهورزی بگید ممنون میشم

آها راستی میتونی دوره تزریقات و اینا رو ببینی جاهایی برگزار میکنن بعد تو درمانگاه یا بیمارستان کار کنی عزیزم حقوقشم اطرافیانم رفتن ۱۵ تا ۲۰ تومنه

آها راستی میتونی دوره تزریقات و اینا رو ببینی جاهایی برگزار میکنن بعد تو درمانگاه یا بیمارستان کار ک ...

نه تزریقات دوس ندارم🥲دوس دارم توی مرکز بهداشت کار کنم هم تنوع کارش بیشتره فقط ب تزریقات محدود نمیشه هم پرستیژش بیشتره

سوالی داری در موردش بگو اگه فهمیدم بهت میگم عزیزم

فعلا سوالی ندارم مرسی 🩷