2777
2789
عنوان

فرشوگاه سیسمونی در کرمانشاه

9842 بازدید | 19 پست

با سلام خدمت دوستان همشهری گلم

اگه میشه ادرس چند تا فروشگاه سیسمونی که قیمت هاشم نجومی نباشه ب جیب شوهرم بخوره بدید ممنون میشم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

سلام عزيزم , بنظرم خيابان معلم سه راه شريعتى کاراشون خوبه پاساژ ايران زمين مغازه قرانى , پاساژ صدفم که يکم گرون تره ولى کاراش مثل ببتو هست که توى برقه اما از ببتو ارزون تره اين دوجا من خريد کردم کلى هم گشتم ولى اول بتظرم برو پاساژ صدف زير زمين خانه کودک اونجا کاراش خيلى شيکه بعد برو پاساژ ايران زمين مغازه قرانى

سلام عزيزم , بنظرم خيابان معلم سه راه شريعتى کاراشون خوبه پاساژ ايران زمين مغازه قرانى , پاساژ صدفم ...

ممنون عزیزم.

من موقتا تو این خونه هستم و جام کوچیکخ بنظرت گهواره بخرم یا تخت کوچیک؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم. من موقتا تو این خونه هستم و جام کوچیکخ بنظرت گهواره بخرم یا تخت کوچیک؟

خواهش ميکنم بنظرم گهواره بگير , همين مغازه که ميگم خانه کودک تو پاساژ صدف ى مغازه کنارشخ تختا و گهواره هاى خيلى قشنگى داره برو حتما ى سر بزن 

خواهش ميکنم بنظرم گهواره بگير , همين مغازه که ميگم خانه کودک تو پاساژ صدف ى مغازه کنارشخ تختا و گهوا ...

ممنون نظر خودمم رو گهواره اس  حتما میرم سر میزنم

لباس باردارى هم اگه خواستى چه شلوار چه پيراهن و مانتو داخل همون پاساژ پوشاک مامان داره خيلى تنوع کاراش بالاست و شلوار باردارياش عاليه من کل کرمانشاه رو گشتم بخاطر شلوار باردارى خيلى جنساشون بدرد نخور بودن و بى کيفيت و بدون تنوع ولى اين مغازه عاليه هرچى که بخواى داره از شلوار جين مدلاى مختلف تا شلوار تو خونه اى واسه باردارى 

ممنون نظر خودمم رو گهواره اس  حتما میرم سر میزنم

اگه گهواره ميگيرى حتما از اونجا خريد کن چون گهواره هاش تکه من خيلى گشتم واسه سيسمونى و تقريبا همه مغازه هاى تو کرمانشاه رو شايد هرکدوم 5بار رفتم ولى کاراى گهواره مثل اين نديدم

لباس باردارى هم اگه خواستى چه شلوار چه پيراهن و مانتو داخل همون پاساژ پوشاک مامان داره خيلى تنوع کار ...

ممنون اتفاقا باید خرید لباس بارداری هم بکنم نمیتونم شلوارامو بپوشم تنگه به شکمم فشار میاد.

راستی شما تحت نظر کدوم دکتر هستید؟

ممنون اتفاقا باید خرید لباس بارداری هم بکنم نمیتونم شلوارامو بپوشم تنگه به شکمم فشار میاد.  را ...

من اولش تحت نظر خداپرست بودم چون خلوت بود اونو انتخاب کردم که هربار نياز داشتم راحت بهم وقت بده براى همون روز ولى الان چون ميخوام سزارين کنم البته ب خواسته خودم و فعلا هيچ دکترى رو پيدا نکردم و ميخوام بيمارستان سجاد باشم , ى دو هفته اى ميشه رفتم تحت نظر خانى پويانى

لباس باردارى هم اگه خواستى چه شلوار چه پيراهن و مانتو داخل همون پاساژ پوشاک مامان داره خيلى تنوع کار ...

سلام عزیزم...خوبی همشهری گلم....احتمالا الان نی نی خوشگلو ماهت متولد شده....قدمش پراز نورو برکت باشه و عمرش پراز سلامت و خوشی در کنار خودت و بابا جونش....

عزیزم....منم دنبال دکتری میگردم که سزارینم کنه....فعلا پیش خداپرست میرم....ولی بیمارستانشم فرقی نداره برام...بیستون باشه یا سجاد....فقط به درخواست خودم کسی باشه سزارینو برام انجام‌ بده.....شما پیش کی انجام دادی....از چه راهی وارد شدی که دکتر قبول کرد....هزینه چقد پرداخت کردی.....تورو خدا هر اطلاعاتی داری به منم بگو فدات بشم....از استرس دارم میمیرم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍