2777
2789
عنوان

ایشالله خدا منو بکشه

91 بازدید | 15 پست

امروز خیلی عصبی شدم سر درس پسرم داد زدم دعواش کردم

مداد گرفته بود دستش که بنویسه دستش میلرزید

خیلی ناراحتم ده دست تنهام سن پایینم عصبی میشم

فردا برم قبل از اینکه از مدرسه بیاد براش اسباب بازی بگیرم که خوشحال شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز کلی داد زدم جایزه هم بهش دادم🥲واقعا باهام لج میکنه بلده ولی نمینویسه😬

من با جایزه نرسید لعنتی آنقدر مشق داره که بخدا اغراق نمیکنم روزی ۵ ۶ ساعت مینویسیم دیگه دیوونه میشم پسرم لج نمیکنه مینویسه ولی حواسش انگار پرته بازیه

اوخی ای جانم دعواش نکن لدفا طفلی گنا داره☺اون کوچوله هر چقدرم کم سن باشی اون طفلی ک مقصر نیس خوشگل خانمی مهربون💕

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

اوخی ای جانم دعواش نکن لدفا طفلی گنا داره☺اون کوچوله هر چقدرم کم سن باشی اون طفلی ک مقصر نیس خوشگل خ ...

باید برم روانشناس بعضی اوقات انگار واقعا روانی میشم وقتی دارم جیغ میزنم خودم میدونم بعدا پشیمون میشم ولی نمیتونم خودم روکنترل کنم

من با جایزه نرسید لعنتی آنقدر مشق داره که بخدا اغراق نمیکنم روزی ۵ ۶ ساعت مینویسیم دیگه دیوونه میشم ...

ب مادرا هماهنگ کنید لطفا ب مدرسه و معلم بگید ک زیاده و در توان بچه نیس خب یعنی چ

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

منم مثل شمام

هرشب با عذاب وجدان میخوام

پسرم فکر میکنه دوسش ندارم

هردیقه ازم میپرسه دوسم داری منم میگم خیلی زیاد ولی توبا کارات اذیتم میکنی

بخدا از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب درگیر درسا و مشقاش هستم

با یه دختر یه ساله که الانم حسابی سرما خورده و همش درحال نق زدنه یه دیقه هم که حواسم ازش پرت میشه یه بلایی یا سر خودش میاره یا یه گندی میزنه

حتی یه نفر کنارم نیست دو دیقه بچه هامو بگیره من یه نفسس بکشم بعضی وقتا خودمو سرزنش میکنم بعضی وقتا هم میگم حق دارم اصلا کلافم نمیدونم باید چ طور خودمو کنترل کنم

همه چی خیلی بد شده

باید برم روانشناس بعضی اوقات انگار واقعا روانی میشم وقتی دارم جیغ میزنم خودم میدونم بعدا پشیمون میشم ...

ن عزیزم این چ حرفیه حق داری خسته میشی همه گاهی اینجور میشن اما کم کم یاد میگیرن کنترلش میکنن خشم و میگم😅

منم مثل شمام هرشب با عذاب وجدان میخوامپسرم فکر میکنه دوسش ندارم هردیقه ازم میپرسه دوسم داری منم میگم ...

دقیقا منم مثل توام نه مادری دارم نه خواهری

معلمش فکر میکنه ما زندگی نداریم آنقدر درس میده

ی پسر سه ساله شیطون که دیوونم میکنه هم یک طرف

امروز هم کار همسرم بهم استرس داد خیلی دیگه آخه یه مغز مگه چقدر میکشه

دقیقا منم مثل توام نه مادری دارم نه خواهری معلمش فکر میکنه ما زندگی نداریم آنقدر درس میده ی پسر سه س ...

قشنگ درکمیکنم چی میگی

من اصلا همسرم نمیدونه که روزا چی به من میگذره شبا تا ۴ صبح مغازس بعدم که میاد میخوابه تا دوازده کاراشو میکنه و و بعد دوباره میره مغازه اصلا ما درست حسابی هم نمیبینیمش

که بخوام دو کلمه باهاش حرف بزنم از بدبختی هام بهش بگم

الان ۱۵ روز پسرم کلاس نرفته همش انلاینی بود

پدرم در اومد شبا که تو گروه میگفتن بازم تعطیله اشکم در مب اومد.معلم پسرم ایقد مشق میده که یه ادم بیکار و علاف هم کم وقت کم میاره چ برسه به منه مادر که حتی خرید خونه و میهمان داری بچه داری و آشپزی پرستاری و کلفتی و کوفتو زهرمارم هنه چی ربخته رو سرم